Visitants d'arreu del món s'han aplegat al Tarter per viure la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La combinada alpina d'avui ha tornat a aplegar milers de visitants de tot el món al voltant de l'Àliga. Les graderies, les zones d'animació a les tanques de la pista, o les sales que ha posat l'organització a disposició dels espectadors han tingut molt de tràfec durant tot el dia.

Milers d'espectadors han tornat a gaudir de la Copa del Món, de les nostres muntanyes i paisatges un dia més. I no només a les graderies del Tarter, les tanques a la vora de la pista també han bullit amb l'excepcional demostració de les millors esquiadores del planeta. El pòsit que deixa l'esdeveniment és immillorable.

Entre el públic, visitants de tot el planeta, Noruega, Canadà, Rússia, Argentina... Alguns que, fins i tot, han gaudit de la Copa del Món per primer cop en la seva vida.

Mentrestant autoritats i afortunats gaudien dels millors afalacs perquè l'organització ha pensat en tot. A dalt, uns professionals argentins que disputen curses per a discapacitats per tota Europa aprofitaven per entrenar i també gaudir de l'espectacle.

Informa: Jordi Domingo Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.