Amb la vista posada en la segona edició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Bon balanç de la primera edició de The Boss Fest. Durant tot el cap de setmana s'ha donat visibilitat al talent local, amb diferents estils de música. Ara ja es té la vista posada en el proper festival.

El grup Driving South ha estat l'encarregat de tancar la primera edició de The Boss Fest. Un trio amb molts anys de trajectòria a la música que ha presentat un repertori variat

Pel que fa al balanç, és positiu. És una primera edició i sempre hi ha marge de millora, però l'objectiu de visibilitzar talents musicals del país està acomplert. "Ha sigut un festival molt variat, de cara a futures edicions intentarem obrir més el ventall", explicava el seu organitzador, Juli Barrero.

L'afluència ha variat segons l'actuació i les de nit van ser les que van tenir més rebuda. Un canvi que es plantegen per a l'any vinent és un canvi de dates. Sobretot per poder aprofitar i fer concerts a l'exterior. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Kevin Ribeiro 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.