La Visura Ciutadana es reuneix amb el Govern per traslladar les seves preocupacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'acord d'associació amb la Unió Europea ha estat el tema a tractar a la primera reunió entre la Visura Ciutadana i el Govern. Un tema que han inclòs a l'agenda a conseqüència de les inquietuds que han detectat recentment entre la població.

La incertesa de les entitats bancàries o la lliure circulació de persones són algunes de les preocupacions que han recollit. Demanen també més esforços per poder informar amb claredat a tota la població. A la reunió ha estat present el secretari d’estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba.

La secretària d'estat d'Igualtat i Participació Ciutadana, Mariona Cadena, ha explicat que un dels objectius de la Visura Ciutadana és "poder elaborar informes i fer-nos arribar els criteris i les aportacions pel que fa a les temàtiques que els preocupen".

Informa: Maria Lucena Olmedo
Imatges: SFGA/CEsteve

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.