Vivand registra un 9% més d’afluència que la nit de l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'última Nit Vivand va registrar un 9% més d’afluència que la del primer de maig de l'any passat. Els censors de comptatge instal·lats a l’avinguda Carlemany així ho constaten. Des del comú d'Escaldes-Engordany atribueixen l'augment de visitants a l'àmplia participació dels establiments de la zona i al fet que les animacions van durar tot el dia.

La Nit Vivand de dissabte, 2 de maig, ha atret un 9% més de persones que la d'un any abans. El comú d'Escaldes-Engordany es felicita perquè les accions de dinamització van arrencar ja a les dotze del migdia, fet que va contribuir decisivament a augmentar el volum d'afluència. També destaquen l'adhesió d'un 80% dels establiments de la zona en tota mena d'accions i promocions al carrer. El CIAM Lounge, organitzat pel comú, i la Silence Party van congregar més d'un miler de persones. Pels tallers infantils de la plaça Santa Anna hi van passar uns 300 nens. Però la repercussió de la Nit Vivand a xarxes socials també va ser més gran. En part, gràcies a les lletres gegants instal·lades a l'avinguda Carlemany, que van ser tot un reclam perquè els visitants s'hi fessin fotos i les pengessin a internet.

Declaracions: Marc Calvet, cònsol menor d'Escaldes-Engordany

Informa: Jordi Cama Imatge:Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.