Vives: "Veig que el país té estabilitat i una majoria parlamentària que pot governar"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan-Enric Vives vol que la gent de la capital li expliqui directament els problemes que l'afecten sense possibles manipulacions interessades. Així ho ha explicat en l´inici de la visita pastoral que du a terme a Andorra la Vella i que ha de durar fins a mitjan novembre. També ha parlat de la situació política.

Segons l´arquebisbe d´Urgell, la visita pastoral és molt important perquè li permet contactar amb la població directament i sense filtres. Ho ha comparat amb un "porta a porta" on vol veure "quins són aquests problemes, no fos cas que ens fabriquéssim uns problemes, els engrandíssim o hi hagués grups que els manipulessin".

Aquest matí ha oficiat l'eucaristia a l´església parroquial de Sant Esteve i a la tarda ha compartit la pregària als cementiris de la capital. Vives ha tret ferro a la gravetat de la situació política que viu el país."Tampoc vull viure del què es diu o dels rumors", ha dit afegint que "el país té una estabilitat i una majoria parlamentària que pot governar". "Ja hem vist als països veïns la dificultat de no tenir majories", ha conclós.

Finalment, també ha valorat molt positivament la voluntat ecumènica del Papa Francesc de diàleg i reconciliació amb altres confessions cristianes, com el luteranisme. Segons ha dit, l´ecumenisme està guanyant molt terreny.

Informa: Pere Moliné Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.