El vol a Palma permetrà l'arribada de turistes alemanys i britànics a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les agències de viatges creuen que el vol regular entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i Palma facilitarà l'arribada del turista alemany i britànic, habitual a les Illes Balears. A més, consideren que les cancel·lacions de vols a Madrid han provocat una pèrdua de confiança a l'usuari.

La futura connexió aèria entre l'aeroport i Palma facilitarà l'arribada de visitants de les Balears, però també de molts europeus que es desplacen a aquesta destinació turística. Per aquesta raó, les agències de viatges ho veuen favorablement, tal com detalla la membre de l'associació de les agències de viatges Maica Terrones. "Ho veiem molt positiu perquè el mercat mallorquí és un dels clients potencials més importants. També hem de tenir en compte que l'aeroport de Palma té un tràfic aeri important d'arreu Europa".

En canvi, constaten que la connexió aèria amb Madrid ha fet perdre credibilitat als usuaris. "El fet que no s'hagi aplicat l'operativa del tercer vol a Madrid ara mateix no suposa un greu problema perquè s'ha de dir que, malauradament, amb les darreres cancel·lacions que s'han provocat en les operatives s'ha creat una mica de desconfiança en l'usuari".

Afirma que és urgent fer accions perquè es recuperi la confiança perduda.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.