La Volta als Ports, entre els vídeos més vistos al web

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba el moment de repassar les notícies més vistes en la darrera setmana al portal d'andorradifusio. Dues fan referència a l'àmbit esportiu i una altra a un accident a la Baixada del Molí d'Andorra la Vella.
Èxit en la 37a edició de la Multisegur Volta als Ports d'Andorra. 1.080 ciclistes van participar en aquesta marxa cicloturista guanyada per un ciclista professional. El resident australià Damien Howson va ser el més ràpid. El ciclista de l'Orica va invertir un temps de 4 hores i 5 minuts a completar els 111 quilòmetres amb 3.330 metres de desnivell. El millor andorrà va ser David Albós, en una meritòria sisena plaça.El 13 de juliol una dona de 68 anys va resultar ferida de consideració en ser atropellada per un vehicle, a Andorra la Vella. L´accident va tenir lloc a la Baixada del Molí i la víctima va haver de ser traslladada, després de ser atesa a l´hospital de Nostra Senyora de Meritxell, a l´Hospital General de Catalunya. Tenia un traumatisme cranial i fractura de la pelvis. I sobre la 38ena edició de la Multisegur Volta als Ports el perfil del vencedor que va refusar anar al podi ha generat també molta curiositat. És el ciclista professional Damien Howson, que va creuar la línia de meta i va marxar cap a casa. Es tracta d'un australià de només 22 anys que es va mostrar encantat amb l'esdeveniment.
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.