El vot judicial ja suma 1.500 participacions 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

1.500 persones ja han dipositat el vot judicial per a les eleccions comunals del 17 de desembre. Una participació superior a la de les últimes eleccions. La primera setmana ha transcorregut amb normalitat i s'espera que l'afluència de votants augmenti els pròxims dies.

1.500 persones ja han passat per les cabines de la Batllia per votar en les eleccions comunals. Una participació que s'incrementa respecte a les passades eleccions i que representa entre un 5 i un 6% dels votants de cada parròquia.

Al llarg de la primera setmana hi ha hagut un degoteig constant de persones i les hores on s'ha registrat més afluència han estat les del migdia. Sense cap incidència que s'hagi pogut destacar, s'espera que els tres darrers dies la participació sigui més elevada.

La comoditat i poder gaudir del cap de setmana són les principals raons que porten els ciutadans i les ciutadanes a utilitzar aquest mètode. "És més pràctic votar aquí que als comuns", esmentava un d'ells. 

El vot judicial es pot dipositar fins dissabte 16 de desembre i els horaris per poder exercir el dret a vot són de 9h a 19h i el dissabte fins les 13 hores.

Informa: Maria Vilariño
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.