El vuitè Art Camp acollirà artistes de 23 països a Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La vuitena edició de l'Art Camp comptarà amb la participació de 23 països. Andorra estarà representada per Naiara Escabias, Vicky Picó i Joana Ruiz.

La directora general de la UNESCO, Audrey Azoulay, hi farà una visita. Aquesta iniciativa, promoguda per la Comissió Andorrana per promoure la convivència entre artistes, tindrà lloc entre el dia 9 i el 19 a Ordino, tot i que la inauguració serà el dia 12 a la Llacuna d'Andorra la Vella. Les obres creades estaran exposades a l'Era Rossell fins a final de mes. 

"L'objectiu és que durant deu dies busquin vies de diàleg a través de l'art", ha dit Salomon Benchluch, president de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO. També ha destacat el ressò internacional de la iniciativa: "És també un projecte internacional, bastant més conegut fora de les nostres fronteres. És un projecte que exportem".

Faust Campamà, comissari d'Art Camp, ha destacat que "els artistes fan totes les activitats en conjunt".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro   

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.