La xarxa de calor en creixement

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En els propers 4 anys, unes 8.000 llars d'Andorra la Vella estaran connectades a la xarxa de calor de Feda Ecoterm. El comú considera el projecte clau per apostar per les energies verdes, sobretot per l'increment de l'activitat empresarial. En els darrers set anys, el nombre d'empreses a la parròquia ha crescut un 50%.

En quatre anys, 8.000 llars d'Andorra la Vella estaran connectades a la xarxa de calor de Feda Ecoterm. El cònsol major, David Astrié, ho ha valorat com una molt bona mesura de sostenibilitat perquè permet "valoritzar els nostres residus."

A banda de nodrir d'energia verda una gran part de la parròquia, també servirà per eliminar emissions de vehicles. Per tot això, el comú considera el projecte clau en l'aposta per les energies sostenibles, en un context on cada vegada més es fa més necessària, ja que la ciutat ha experimentat un creixement empresarial important, del 50%. Des de l'any 2016 s'ha passat de 3.000 a 4.500 empreses.

La major part d'aquestes empreses estan relacionades amb les noves tecnologies i internet. Entre d'altres, de sectors com la consultoria empresarial i la programació, o lligades a l'àmbit de la comunicació i el màrqueting. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.