Xavier Espot visita les oficines de diferents estaments públics

El cap de Govern, Xavier Espot, ha visitat les instal·lacions dels estaments públics per saludar el personal i per felicitar l'any nou. L'acció s'engloba en una ronda de visites a diferents oficines, com les d'RTVA, les del departament de Sistemes d'Informació (DSI) o les del Ministeri de Cultura.

Les autoritats han passat a saludar l'equip d'RTVA aquest dijous al matí amb motiu de les visites posteriors a les festes que s'han dut a terme la darrera setmana. Xavier Espot ha anat acompanyat de la cap de gabinet Silvia Calvó i ha intercanviat algunes paraules amb els treballadors de la casa.

L'equip de Govern també ha visitat aquests darrers dies el personal del Prat del Rull, de la CASS, del Ministeri de Cultura, de la Biblioteca Pública, dels Arxius Nacionals, del Departament de Sistemes d'Informació, del Registre Civil, del Centre Penitenciari, del Departament de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments i dels departaments de Justícia i Interior. També han visitat la Residència Salita Domus VI.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.