El xef Joan Roca, protagonista de l'Andorra Taste professional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segona jornada de l'Andorra Taste professional amb més d'una desena d'estrelles Michelin. Entre els ponents, que s'han reunit al voltant de la cuina d'alta muntanya, destaquen xefs eminents com l'espanyol Benito Gómez, el suís SVEN VASMER i el català Joan Roca.

Ens trobem a la cuina d'aquest Andorra Taste, on els cuiners ultimen els plats abans de sortir a l'escenari del Prat del Roure. Segona jornada professional de l'Andorra Taste amb xefs de primer nivell com Sven Wassmer i també Joan Roca.

El cuiner del Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, ha estat el plat fort de la jornada. El català ha traslladat a Andorra el seu projecte botànic, que es basa en vegetals comestibles no gaire habituals a la cuina moderna. Plantes, arrels, flors que es poden trobar també a les muntanyes del país, són protagonistes a taula.

"S'ha perdut la cultura del coneixement de les herbes, de les arrels i de les plantes de muntanya, i nosaltres estem intentant recuperar-ho", apunta el xef amb tres estrelles Michelin Joan Roca. 

Prèviament Sven i Amanda Wassmer, director culinari i directora de vi del restaurant Memories, a Suïssa, han ofert un tast de la cuina tres estrelles que proposen, basada en la tradició culinària dels Alps, barrejada amb la modernitatWassmer recorda que està fent una cuina suïssa moderna perquè creu en la seva herència. "El nostre tresor culinari és molt ric. Volem repartir aquesta cuina al voltant del món." 

Les jornades professionals s'acabaran aquest dijous al migdia i donaran pas a l'Andorra Taste més popular, amb les parades al carrer com a protagonistes.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.