Xifra rècord de consultes a l'Institut Nacional de l'Habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xifra rècord de consultes les que ha rebut el 2023 l'Institut Nacional de l'Habitatge, 868. Una bona part són sobre les pròrrogues del lloguer i la documentació que es necessita per demanar ajudes. 

L'habitatge és una preocupació creixent que es pot veure tant al carrer com en les consultes a l'Institut Nacional de l'Habitatge. I és que el 2023 han fregat el miler, fet que suposa la xifra més alta mai assolida des que es va crear la institució. 

I entre aquesta consultes, què és el que demana més la gent? Doncs, sobretot, els requisits per demanar ajudes a l'habitatge i les pròrrogues dels contractes de lloguer. Una altra de les preocupacions també ha estat el procediment per recuperar l'habitatge per a ús propi, que deixa les congelacions en paper mullat. 

Pel que fa al perfil, destaquen i amb diferència els arrendataris. Ara bé, propietaris i immobiliàries copsen més de la meitat de les consultes. Són sobretot les consultes dels professionals les que més creixen. 

Grafisme: Marta Pons
Imatges: Arxiu RTVA
Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.