Zoolander torna 15 anys després a una cartellera plena d'estrenes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La comèdia es fa un lloc a la cartellera d´aquesta setmana amb el retorn de Derek Zoolander i la seva particular mirada. Una altra proposta és "Mejor solteras", un retrat femení. També arriba "Truman", que als Goya es va endur cinc estatuetes, en especial les de millor pel·lícula, direcció i actor principal i secundari.

Zoolander
Dir.: Ben Stiller

Hem hagut d´esperar 15 anys per tornar a veure la seva mirada peculiar.
Ben Stiller dirigeix "Zoolander" i torna a interpretar Derek Zoolander, el candidat perfecte per a una nova missió que haurà de desemmascarar l´assassí d'estrelles pop com Justin Bieber.

Zootrópolis
Dir.: Byron Howard

Un altre cas és el que ens porta a "Zootrópolis". Una conilleta vol demostrar que no cal ser gran per ser fort i fer-se càrrec d´una investigació. Judy Hopps confiarà en la guineu Nick Wilde per resoldre el seu cas.

Mentrestant a la ciutat que mai dorm hi trobem un conjunt de solteres que busquen la màxima expressió d´estar soles mentre al seu voltant l´amor es redefineix constantment.

Mejor Solteras
Dir.: Christian Ditter

Alice és una jove que s´acaba de quedar soltera i la seva esbojarrada amiga interpretada, per Rebel Wilson, l´ajudarà a treure el màxim partit a la nova situació sentimental. Així que la festa està servida.

Truman
Dir.: Cesc Gay

I res millor que una bona amistat. Javier Cámara, en el paper d´un matemàtic universitari, i Ricardo Darín, en el d´un argentí exiliat que no passa per un bon moment, són la base de "Truman", dos amics d´infantesa que passaran uns dies junts, una reunió que també serà el seu últim adéu.

Informa: Rosa Alberch Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.