La Coordinadora per un Habitatge Digne estableix un full de ruta per assolir el seu objectiu

La Coordinadora per un Habitatge Digne defineix el seu full de ru

La Coordinadora per un Habitatge Digne defineix el seu full de ruta en la primera assemblea general que ha celebrat. Els tres passos clau són: analitzar la situació de l'habitatge al país, establir un programa per a l'habitatge digne i desenvolupar un pla d'acció per aconseguir aquest objectiu.

La coordinadora ha decidit constituir-se legalment com a associació i la seva dedicació principal continuarà sent l'accés a un habitatge digne per a tothom, que es buscarà a través d'eines de recolzament mutu i solidaritat, així com també de la mobilització del conjunt de la població per reclamar solucions generals al país. 

L'entitat establirà l'assemblea general com a màxim òrgan de decisió, amb una junta coordinadora per garantir que s'executin les decisions i diversos grups o comissions de treball per abordar les diferents qüestions. Vol ser un col·lectiu més que forma part del Moviment per l'Habitatge i estén la mà a col·laborar amb totes les persones i agents socials implicats.

Informa: Redacció

Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

L'USdA sospita que la CASS tapava l'afer de les pensions d'invalidesa Oberta la convocatòria per participar a la segona edició de l'Ull Nu LAB