Les Jornades de cuina d’hivern de la Massana superen els 2.000 menús venuts 

La trentena d'establiments participants han venut més

La trentena d'establiments participants han venut més de dos mil menús durant les Jornades de cuina d’hivern que organitza el comú de la Massana. La cita s'ha allargat tot el mes de febrer i el primer cap de setmana de març.

Els restauradors han facturat més de dos mil menús o bé plats durant les Jornades de cuina d’hivern de la Massana. La consellera Bet Rossell destaca “el treball conjunt entre el comú i els restauradors" que ha permès posar en valor la cuina local i convertir la parròquia en "una referència dins la gastronomia sostenible”.

La cita prioritza el producte local i de proximitat, a més de les bones pràctiques a la cuina per fomentar el reaprofitament. Aquesta edició ha introduït elements com la diversitat, a través de la temàtica de les cuines del món, i la inclusió, amb una sèrie de vídeos destacant el paper de la dona a la gastronomia.

També hi ha hagut una sessió de cuina a les escoles de foment dels hàbits sostenibles, una acció que continuarà tot l’any. La pròxima sessió serà el  22 de març, a l’escola francesa. 

Informa: Redacció

Imatges: Comú de la Massana

Informació relacionada

Comparteix:

Andorra Turisme patrocinarà l'Andorra Jazz Escaldes-Engordany El nou reglament de quotes, llest a final de març