Els panellets de pinyons, els més escollits per Tots Sants

www.andorradifusio.ad

Els panellets són el dolç típic de l'època. N'hi ha molts que porten setmanes menjant-ne, però n'hi ha d'altres que van a última hora. Algunes pastisseries n'han fet més de 2.000. Els preferits, com ja és tradició, són els d'ametlla i els de pinyons.

En el que va de setmana, a la pastisseria La Lyonesa ja han venut més de 20 kg de panellets; els de pinyons són els més cars i tenen un cost de 45 euros el quilo. 

A més, aquest any la venda és inferior respecte als altres. Com bé explica la dependenta de la pastisseria, Josefa Cif, aquesta davallada és deguda al fet que "els nens tenen vacances i les famílies van cap a baix a celebrar-ho i ja no és el mateix". 

Les vendes s'allarguen fins al cap de setmana; així els més despistats podran anar a buscar els últims, per tal de no perdre la tradició.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Nil Forcada 

 

Comparteix:

Comença l'obligatorietat dels equipaments de neu als vehicles Dues estrenes de comèdia i suspens a la cartellera