Avui serà un bon dia

Comparteix:

Avui serà un bon dia

Cada matí entre les 8 i les 12h t'expliquem el que passa a Andorra i al món amb l'objectiu d'enganxar-te a una idea de ràdio, fresca, divertida i sense complexos. Gabriel Fernàndez capitaneja un gran equip amb Anna Mata, Thierry Morat, Ricard Porcuna i Àlex Moldes. Si estaves esperant aquest programa fantàstic i si no l'estaves esperant millor perquè et sorprendrà.
Avui serà un bon dia
De dilluns a divendres de les 8 a les 12h
Direcció i presentació Gabriel Fernàndez. Redacció: Anna Mata. Producció: Àlex Moldes. Tècnics: Thierry Morat i Ricard Porcuna

ÚLTIM PROGRAMA

Avui serà un bon dia 17 de maig de 2024

 • L'editorial 17 maig 2024

  És important dir que, quan us demanin opinió, voteu en massa. O quan us donen l'opció d'opinar us traieu de sobre coartada aquesta que us heu buscat que "si xerro puc tenir problemes" per amagar les vostres opinions sota la porqueria aquesta de l'anonimat. Un vici que tenim tots i totes, allò de dir... La gent diu, la gent pensa. Qui és la gent?

 • VIDEO: L'editorial 17 maig 2024

  És un vici que tenim tots i totes. Allò de dir... La gent diu. La gent pensa. Qui és la gent? És important dir que, quan us demanin opinió, voteu en massa. O quan us donen l'opció d'opinar us traieu de sobre coartada aquesta que us heu buscat que "si xerro puc tenir problemes" per amagar les vostres opinions sota la porqueria aquesta de l'anonimat.

 • VIDEO: Entrevista a Gemma Riu, directora de l'Andorra Esports Clúster

  Gemma Riu, responsable del clúster d'esports comparteix amb nosaltres haver estat víctima d'abusos sexuals al Club Natació Terrassa. Aprofitem per connectar amb el responsable d'investigació del Diari Ara que ha tret a la llum diversos casos com el de la nostra convidada, Albert Llimós, i Josep Lluís Salvador qui era el primer entrador del club on entrenava.

 • Entrevista a Gemma Riu, directora de l'Andorra Esports Clúster

  Coneixem una història molt dura, Gemma Riu comparteix amb nosaltres haver estat víctima d'abusos sexuals quan, fa molts anys, era nedadora al Club Natació Terrassa. Una història molt dura i que fa reflexionar sobre els abusos en el món de l'esport. Connectem amb Albert Llimós i Josep Lluís Salvador.

 • Trucada d'actualitat amb l'alpinista Stefi Troguet

  Stefi Troguet no ha pogut fer el cim al Makalu, una nova expedició que ha estat molt marcada per les condicions externes. La muntanyenca andorrana, que ja es troba de camí a Andorra, ens explica com ha estat aquesta nova experiència i les decisions difícils que va haver de prendre.

 • Coneixem l'associació Hi Arribarem, amb Joan Rossell

  Hi arribarem és una Associació Andorrana dedicada a fer gaudir de la muntanya a persones amb diversitat funcional. En parlem amb Joan Rossell, un dels seus representants, qui ens explica en detall la feina que estan duent a terme i els objectius que persegueixen.

 • Preparem l'agenda esportiva del cap de setmana

  L'agenda esportiva ens col·loca al davant d'un cap de setmana en què el FC Andorra lluitarà perquè no es consumi el descens a 1a RFEF que tothom dona per fet, però que encara no és una realitat matemàtica. En parlem en detall amb Joel Romero i Anna Mata.

 • El temps amb Josep Tomàs

  Josep Tomàs i les seves altres tres personalitats han acceptat la invitació del programa per premiar-nos amb la fantasia del seu verb imprevisible. I si poden ens diran també, depèn de les ganes, qui temps ens espera per als pròxims dies.

 • A cama canviada amb Jordi Cama

  Jordi Cama és una persona que domina com ningú l'art de la detecció i posterior explicació de notícies extravagants. Avui ha tornat a programa per explicar unes quantes. I a sobre per rematar-les ha aparegut en escena Laborghini Man.

Facebook

Twitter