Comparteix:
Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.
A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.
Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu
https://www.facebook.com/Caraocreu https://twitter.com/Cara_o_creu
Presentem un producte fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca.
Montse Grau ens explica la nova programació d'estiu a RTVA
Bibiana Besolí ens comenta la premsa rosa i el que es cou a les televisions.
Agenda de concerts amb Meri Picart.
Estrenes de cinema amb Guillem Casals.
Coca de Sant Pere, recepta tradicional amb Miquel Quixal
Josep Bellosta i Tina mirpuri són els creadors de la marca i els aventurats elaboradors d'un producte molt especial amb un toc d'alta muntanya que el fa únic: la cervesa Dama Blanca, elaborada amb 5 tipus diferents de malta i amb una pinzellada de mel de les altes muntanyes andorranes que li donen un sabor únic i elegant que omple de màgia els sentits.
Actualitat TV amb Viviana Besolí
Les estrenes amb Guillem Casals
Encara estem a temps d'elaborar una deliciosa coca de Sant Pere. La recepta ens la facilita Miquel Quixal, un pastisser que segueix la tradició familiar i que d'això en sap molt.
Fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca. Programació d' estiu i coca de Sant Pere