La Companyia

Comparteix:

La Companyia

A "La Companyia" volem que la gent s’ho passi bé. Cerquem que tothom estigui informat, entretingut i distés. Per tot plegat comptarem amb la participació de Maria Lucena, Joan López i Josep Tomàs, a més d’un munt de col·laboradors que són veritablement els que fan possible el programa. En les hores d'emissió per Andorra Televisió donem importància a l’esport i la cultura. Al llarg de la setmana a Ràdio Nacional, un munt de temàtiques ben diferents per donar cabuda a tot el que et pot interessar.

De dilluns a divendres de 15 a 17h RNA
Dilluns i dimecres de 15 a 16h ATV

ÚLTIM PROGRAMA

La Companyia 21 de juny de 2022

  • Lara de Miguel i el club Minerva

    El passat 18 de juny va fer un any de la posada en marxa del club Minerva, en parlem amb la seva fundadora Lara de Miguel. Després d'haver impulsat la consultoria gratuïta d'emprenedoria femenina Enterprising Woman Lab fa tres anys juntament amb el seu soci Arnau Colominas, el seu neguit anava més enllà i és en aquest punt quan veu la llum el club Minerva.

  • En Goku amb la tauleta del menjador del revés

    Robert Ruescas director de Cinemes Illa Carlemany ens porta les estrenes d’aquesta setmana a les pantalles del cinema. 'Del revés 2', 'Bola de drac Z Kai' i 'La mesita del comedor', son les tres pel·lícules de les que ens en fa una sinopsi i explicació. Però atenció!! ve acompanyat de l’actriu Clàudia Riera que la podem veure a ‘La mesita del comedor’. A més, tant 'Del revés 2' com 'Bola de drac Z Kai' les podrem veure en català!!

  • El món de la estètica amb Mireia Caldeiro

    Mireia Caldeiro el 2022 inaugura l’espai d’estètica ‘Calo micropigmentació’, ara fa un pas més i ens explica el nou estudi ‘Mireia Calo’. La filosofia, la formació i el nou espai que ha creat son qüestions que tractem amb la Mireia.

Facebook

Twitter