D'amagatotis

Comparteix:

D'amagatotis

A D’amagatotis ens agrada veure la vida quotidiana des d’un punt de vista més informal. En aquest espai de Ràdio Nacional dirigit i presentat per Joel Romero, cada dissabte de la tardor-hivern del 2018 t'hem apropat temes vinculats a la tecnologia, els videojocs, la història o el cinema amb un toc més lleuger. Perquè coneixement i humor poden anar de la mà. Tot plegat acompanyat d’una entrevista que ha estat l’eix del programa.  

ÚLTIM PROGRAMA

D'amagatotis 28 de desembre del 2018

 • Monòleg: carta als Reis d'Orient

  En la nostra darrera intervenció fem la carta als Reis d'Orient. Esperem que no ens portin carbó per haver estat entremaliats...

 • Bis-a-bis: Xitlali, Una mexicana a Urgències

  Tanquem el nostre bis-a-bis particular amb la Lali, una metgessa d'Urgències de Mèxic que ara fa uns anys va aterrar al país. Comparem costums d'aquí i d'allà i intentarem treure-li una rialla després de fer una guàrdia de 24 hores.

 • Mil·lennials: cosplay i còmics

  Per al darrer Mil·lenials hem repescat a una col·laboradora estrella com és la Carol Garrido. Cosplay i còmics seran els dos temes que tractarem en aquesta darrera secció del segle XXI.

 • Excuse me: cançons nadalenques

  No podiem comptar amb la Valerie i l'Alondra i no cantar. En aquesta darrera secció de l'Excuse me aprofitem per fer un repàs d'algunes cançons nadalenques i fins i tot, ens atrevim a entonar-les.

Facebook

Twitter