Finals de la Copa del Món d'esquí alpí

Comparteix:

Finals de la Copa del Món d'esquí alpí

Gaudeix dels continguts generats durant les finals de la Copa del Món d'esquí alpí, l'esdeveniment esportiu més important mai celebrat al Principat, amb els millors esquiadors i esquiadores del planeta.

ÚLTIM PROGRAMA

Finals de la Copa del Món Audi FIS d'esquí alpí Andorra 2023

 • Programa especial Finals Copa del Món Audi FIS esquí alpí Andorra 2023

  Programa especial on parlem de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023 amb el convidat Joan Verdú i el director d’hospitalty & Corporate Business, Àlex Orué, que ha explicat entre altres aspectes, quines són les innovacions d'enguany.

 • Descens masculí de les Finals de la Copa del Món

  Recupera el descens masculí de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Programa amb Carolina Poussier, ex esquiadora de la FAE, i Marc Gutiérrez, ex esquiador de la FAE. L'austríac Vincent Kriechmayr és el guanyador d'aquestes primeres curses. 

 • Descens Femení de les Finals de Copa del Món

  Programa en directe des de la Pista Àliga del descens femení de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. El podi l'ocupen l'eslovena Ilka Štuhec, la italiana Sofia GoggliaLara Gut-Behrami, de Suïssa. 

 • Super Gegant femení de les Finals de la Copa del Món

  Programa en directe de la segona jornada de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Avui, amb les curses del Super Gegant de la categoria femenina. Els comentaristes, Josh Alayrach, ex esquiador de la FAE, i Carolina Poussier, ex esquiadora de la FAE. Lara Gut-Behrami aconsegueix la primera posició.

 • Super Gegant masculí de les Finals de la Copa del Món

  Recupera el programa de la segona jornada de les finals de la Copa del Món de la categoria masculina. Els ex esquiadors de la FAE, Josh Alayrach i Carolina Poussier, acompanyen al periodista, Cesc Sanjuan, per comentar les curses. L'emissió també inclou una entrevista amb la Ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva

 • Primera mànega del gegant masculí de les Finals de la Copa del Món

  Emissió en directe de les Finals de la Copa del Món FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Avui, primera mànega del gegant masculí. L'esquiador andorrà Joan Verdú baixa per primera vegada i acaba en 19ª posició.

 • Primera mànega de l'eslalom femení de les Finals de la Copa del Món

  Recupera el programa de la primera mànega de l'eslalom femení de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. El periodista, Cesc Sanjuan, i els ex esquiadors de la FAE, Josh Alayrach i Carolina Poussier, comenten la prova des de la pista Avet. L'emissió inclou una entrevista a Josep Marticella, membre del comité organitzador. 

 • Segona mànega del gegant masculí de les Finals de la Copa del Món

  Programa sencer de la segona mànega del gegant masculí de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Tots expectants i animant a l'esquiador andorrà Joan Verdú, que surt sisè de la porta de sortida de la pista Avet. Finalment, el suís Marco Odermatt s'emporta la victòria. 

 • Segona mànega de l'eslalom femení de les Finals de la Copa del Món

  Programa en directe de la segona mànega de l'eslalom femení de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Dia de molta emoció per a les protagonistes del dia: Mikaela Shiffrin i la seva principal contrincant, Petra Vlhova

 • Primera mànega del gegant femení de les Finals de la Copa del Món

  Emissió sencera de la primera mànega del gegant femení de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Cesc Sanjuan, acompanyat de Carolina Poussier, comenten les curses des de la pista Avet. En joc totes les places del podi en la darrera jornada d'aquestes finals de molt nivell. 

 • Primera mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món

  Programa en directe de la primera mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Són quatre els esquiadors amb opció de guanyar el globus de cristall en aquesta darrera jornada de les finals. El nostre company, Joan López, entrevista a Laura Sánchez, coordinadora del dispositiu mèdic. 

 • Segona mànega del gegant femení de les Finals de la Copa del Món

  Torna a veure el programa de la segona i definitiva mànega del gegant femení de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. L'esquiadora dels Estats Units, Mikaela Shiffrin, es proclama guanyadora.

 • Segona mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món (1a part)

  Primera part del programa sencer de la segona mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Des de la pista Avet, Cesc Sanjuan, acompanyat de l'ex esquiadora de la FAE, Carolina Pussier, i de Carles Visa, gerent de la FAE, comenten aquesta lluita pel globus de cristall en categoria masculina.

 • Segona mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món (2a part)

  Segona part del programa en directe de la segona mànega de l'eslalom masculí de les Finals de la Copa del Món Audi FIS Esquí Alpí Andorra 2023. Cesc Sanjuan, acompanyat de l'ex esquiadora de la FAE, Carolina Pussier, i de Carles Visa, gerent de la FAE, comenten l'esdeveniment. Marco Odermatt es proclama campió de les finals de la Copa del Món. 

Facebook

Twitter