ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem els protagonistes de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 7 de setembre de 2022

  • Entrevista a Rosa Vidal, cap d'àrea del departament de prevenció, promoció i vigilància de salut

    Amb la Rosa Vidal cap d'àrea del departament de prevenció, promoció i vigilància de salut, fem valoracions d'aquests dos anys de pandèmia. Ens fixem en com s'ha treballat, en el que hem après i sobretot en com caldrà actuar a partir d'ara i amb l'experiència a la motxilla. No en limitem a parlar del SARS-CoV-2, parlem de grip, de vacunació i de molts altres temes d'actualitat i de futur a curt termini.

  • Espai de gastronomia amb Pablo Pérez: menú a Andorra

    Desprès de voltar per mitja Europa al llarg dels espais gastromòmics d'aquest estiu, el Pablo Pérez acaba la ruta fent un menú a casa, un menú a Andorra. Passem per la cuina del seu restaurant, el Kökosnøt

  • Cosmética

    Tanquem la participació de la Mireia Caldeiro a la programació d'estiu i a l'"Obert per vacances" fent una explicació del que significa ser esteticien. Quins són els requisits que es demanen per ser esteticien, quins són els estudis que s'han de du a terme... tots els ets i uts de la professió en aquesta darrera intervenció de la Mireia.

Facebook

Twitter