- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

    Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

      02 de novembre, 2017 - 11:41  |     Gastronomia

    Les primeres carxofes de l'any es troben amb els bolets en la seva temporada per excel·lència, la tardor. És l'època perfecta per fer aquest plat, que guanya encara més amb una particularitat especial, l'arròs integral. La llarga cocció d'aquest tipus d'arròs ens obligarà a fer-lo en l’olla exprés, la millor opció, o bé durant un llarg xup-xup. A canvi, l'arròs agafarà tot el gust del brou, les verdures i el pollastre, l'ànec o el conill... Amb la quantitat adequada de greix (que dependrà del tipus de carn que hi posem o si l'au va amb la pell) i de caldo (recomanem 3 parts i mitja per cada part d'arròs) és un plat de cullera d'aquells que treuen el fred, melós i que s'enganxa al paladar.

  • 5 plats per refrescar l'estiu

    5 plats per refrescar l'estiu

      03 d'agost, 2017 - 15:52  |     Gastronomia

    Al blog d'RTVA sempre fomentem la gastronomia, però amb aquest article aprofitem l'estiu més calorós que es recorda per recomanar, especialment, cinc plats que acaparen les xarxes socials i que vénen de gust per aquestes dates.

  • Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

    Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

      16 de juny, 2017 - 10:35  |     Gastronomia

    Aquests dies fa molta calor amb temperatures poc habituals per a un mes de juny. Així que hem buscat una proposta molt fresca entre les receptes del jove cuiner i pastisser Joan Prat: un mojito de maduixes sense alcohol. 

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya: