- La Unió Hotelera valora positivament l´evolució que està experimentant el sector del cinema i de l´audiovisual. Considera que tot i ser encara un sector emergent, pot afavorir el posicionament d´Andorra a l´exterior, així com la captació de noves fonts econòmiques a causa del ressò mediàtic quan es roda un film. - Una dona de 32 anys i no resident va obligar diumenge al vespre a intervenir diverses patrulles policials en un bar. La dona, sota els efectes de l´alcohol, va amenaçar amb un ganivet els clients. També es va detenir a la frontera un home que portava haixix amagat en embolcalls que havia ingerit. - El Col·legi d´Arquitectes mantindrà el vet al concurs d´embelliment de les avingudes Meritxell i Carlemany, si no hi ha canvis de millora en les mancances que presentava el primer plec de bases. Els arquitectes consideren que la millor opció hauria estat la d´un concurs d´idees i no de mèrits. El nou plec de bases continuarà sent de mèrits, però obert també als enginyers. - Uns 125 usuaris del servei d´atenció domiciliària, que actualment depenen dels comuns, passaran a rebre assistència directament per part del Govern. Un servei, que augmentarà la cobertura i passarà a estar disponible 365 dies i les 24 hores. El Govern prepara ara un pla que hauria d´estar definit a principi de març per poder aplicar-se al maig. - La setmana de Carnestotes ha deixat xifres molt positives a les pistes d´esquí. A Vallnord s´han rebut uns 90.000 visitants, superant en un 15% les dades de l´any anterior. A Grandvalira també s´han incrementat la venda de forfets, amb un gran creixement del client francès.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes.