- Avui és el Dia mundial de la tuberculosi. El 2016 es van notificar a Andorra quatre sospites de tuberculosi que es van confirmar posteriorment com a casos. Tots els afectats eren residents. Això va situar la taxa d´incidència anual d´aquesta malaltia en 5,1 per 100.000 habitants. La gran majoria dels casos es detecta en països poc desenvolupats. - DA inicia els moviments per dur al Consell General la reforma del codi de relacions laborals. Un text que els Demòcrates ja volien entrar a tràmit la legislatura passada. El grup parlamentari ha convocat els agents econòmics i socials per presentar-los la reforma a fi que hi puguin fer aportacions. En qualsevol cas, la voluntat és entrar el text a tràmit abans que acabi el juny. - El Govern considera que la llei d´emprenedoria presentada pel PS no té prou en compte l´impacte sobre la realitat empresarial i l´ordenament jurídic. Tot i compartir l´esperit del text, l´executiu considera que si el Consell accepta debatre el text caldrà revisar a fons l´articulat per adaptar-lo a la realitat. Així consta en el criteri que ha emès sobre la proposició. - L´estació d´autobusos hauria d´estar finalitzada el 30 d´abril, però ni tan sols el Govern confia que sigui la data definitiva. La societat que s´encarrega de la seva gestió, formada per set empreses, està ultimant els mitjans tècnics per poder-la posar en funcionament. Fonts properes a la societat han explicat a RTVA que estan pendents que finalitzin els industrials i que prefereixen esperar.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes.