- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la pobliació. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

    Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

      02 de novembre, 2017 - 11:41  |     Gastronomia

    Les primeres carxofes de l'any es troben amb els bolets en la seva temporada per excel·lència, la tardor. És l'època perfecta per fer aquest plat, que guanya encara més amb una particularitat especial, l'arròs integral. La llarga cocció d'aquest tipus d'arròs ens obligarà a fer-lo en l’olla exprés, la millor opció, o bé durant un llarg xup-xup. A canvi, l'arròs agafarà tot el gust del brou, les verdures i el pollastre, l'ànec o el conill... Amb la quantitat adequada de greix (que dependrà del tipus de carn que hi posem o si l'au va amb la pell) i de caldo (recomanem 3 parts i mitja per cada part d'arròs) és un plat de cullera d'aquells que treuen el fred, melós i que s'enganxa al paladar.

  • 5 plats per refrescar l'estiu

    5 plats per refrescar l'estiu

      03 d'agost, 2017 - 15:52  |     Gastronomia

    Al blog d'RTVA sempre fomentem la gastronomia, però amb aquest article aprofitem l'estiu més calorós que es recorda per recomanar, especialment, cinc plats que acaparen les xarxes socials i que vénen de gust per aquestes dates.

  • Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

    Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

      16 de juny, 2017 - 10:35  |     Gastronomia

    Aquests dies fa molta calor amb temperatures poc habituals per a un mes de juny. Així que hem buscat una proposta molt fresca entre les receptes del jove cuiner i pastisser Joan Prat: un mojito de maduixes sense alcohol. 

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya: