- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • Sospito que el meu fill fuma porros, què faig?

  Sospito que el meu fill fuma porros, què faig?

    22 de febrer, 2018 - 11:55  |     Educació

  El consum de porros és una pràctica freqüent entre els més joves. De fet, quan parlem de consum podem arribar a trobar adolescents de 12 o 13 anys que ja els proven i els consumeixen, socialment, sense saber les afectacions al seu desenvolupament. És un tema que preocupa a les famílies i especialment a nosaltres, com a societat. 

 • Vacunes i nens: a la recerca de la immunitat

  Vacunes i nens: a la recerca de la immunitat

    14 de febrer, 2018 - 15:54  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  Les vacunes són, amb els antibiòtics, la mesura de salut pública que més ha contribuït a disminuir la mortalitat infantil durant els últims cent anys. Conèixer la seva historia i entendre com funcionen és important per perdre’ls la por i adonar-nos que les vacunes són necessàries i beneficioses.

 • De representar a competir

  De representar a competir

    08 de febrer, 2018 - 17:50  |     Esports

  El vol QR146 s'enlaira de Barcelona direcció a Corea del Sud i amb ell s'aixequen il·lusions i expectatives. A Pyeongchang ja esperen cinc esportistes andorrans, un menys que fa quatre anys a Sotxi. Pel camí s'han quedat dos joves talents com Laura Soulié i Kevin Esteve. Per molts són uns privilegiats però són nombrosos els sacrificis que cal posar-se a l'esquena per desfilar divendres a l'Estadi Olímpic.

 • Elements de la personalitat que potenciem amb la convivència

  Elements de la personalitat que potenciem amb la convivència

    31 de gener, 2018 - 16:44  |     Psicologia

  Mantenir una relació de parella al llarg dels anys ens fa desenvolupar alguns aspectes de la personalitat que sense la convivència estreta amb altres no necessàriament millorarien. Però, quins motius fan que la convivència es converteixi en un aprenentatge vital?

 • Les sorpreses de Facebook per al 2018

  Les sorpreses de Facebook per al 2018

    25 de gener, 2018 - 16:32  |     Internet i xarxes socials

  Facebook ens ha preparat diverses sorpreses i canvis per aquest 2018. Després d’anys intentant trobar un equilibri entre el sentit original d’aquesta xarxa social (posar en contacte amics i familiars), l’ús informatiu que en fem i el lloc que hi han trobat les empreses per promocionar-se, ara Mark Zuckerberg ha decidit que tornarà a prioritzar els continguts personals per sobre de la resta.