- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • Vacunes i nens: a la recerca de la immunitat

  Vacunes i nens: a la recerca de la immunitat

    14 de febrer, 2018 - 15:54  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  Les vacunes són, amb els antibiòtics, la mesura de salut pública que més ha contribuït a disminuir la mortalitat infantil durant els últims cent anys. Conèixer la seva historia i entendre com funcionen és important per perdre’ls la por i adonar-nos que les vacunes són necessàries i beneficioses.

 • Nens amb grip, anem a urgències?

  Nens amb grip, anem a urgències?

    16 de gener, 2018 - 16:55  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  Amb l’arribada del fred també arriben els virus i entre ells, la grip. Els infants són una població especialment susceptible i per això és important saber quines complicacions poden patir i quan cal acudir a urgències. Fer un ús racional del servei d’urgències repercuteix en el benestar de tots. 

 • Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

  Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

    07 de desembre, 2017 - 10:57  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  "Porta tot l'hivern amb mocs”, “i pels mocs no em dones res?”, “Tinc por que el refredat li baixi al pit.” Us sona? Si sou pares, segurament sí. Al nas dels infants, els mocs hi viuen de manera més o menys permanent d’octubre a març.

 • Baby Led Weaning: nens que mengen sols

  Baby Led Weaning: nens que mengen sols

    25 d'octubre, 2017 - 16:31  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  Al voltant dels 6 mesos arriba el moment de començar amb l’alimentació complementària, és a dir, de donar al nadó aliments diferents a la llet. Fins fa pocs anys es feia invariablement mitjançant purés o triturats però...sabíeu que ens podem saltar aquesta fase i començar directament amb menjar “de grans”? És el que es coneix com a Baby Led Weaning, que significa “alimentació autoregulada pel nadó”.

 • Com afrontar i gestionar correctament l'inici de l'escola

  Com afrontar i gestionar correctament l'inici de l'escola

    28 de setembre, 2017 - 10:33  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  Tant si és la primera vegada com si ja hi han anat abans, l’inici de l’escola és un moment de canvi per molts infants. Gestionar-ho correctament ens pot fer les coses una miqueta més fàcils.