- Els hotelers celebren les xifres d´ocupació que han tingut en els darrers 3 mesos, on han assolit pràcticament el 100% de les reserves durant tots els caps de setmana i festivitats. A banda del turisme francès i català, també es percep una remuntada del turisme rus. - El cap de Govern demana un codi deontològic per als partits polítics. Antoni Martí també demana una llei clara que reguli les incompatibilitats dels polítics més enllà del Govern. - L´agència de qualificació Fitch manté la nota de triple B a Andorra, però millora la perspectiva d´estable a positiva. S´explica per l´estat de les finances públiques, la resistència a la crisi de BPA i l´aplicació de l´intercanvi automàtic. Per contra, Fitch constata que la manca d´un prestador d´última instància suposa un risc. L´agència preveu que enguany el PIB creixi un punt i mig per cent i dos punts el 2018. - Andorra i França estan enllestint els darrers detalls del protocol de millora integral de la RN20, la carretera que uneix el Principat amb la ciutat de Tolosa. El pla preveu una inversió de 160 milions d´euros. Tal com va acordar recentment el Govern a Foix, Andorra n´assumirà 10 milions i mig per assegurar el corredor d´allaus H2 - L´ocupació durant la festivitat de Carnestoltes està fregant el 100% a totes les parròquies. Una xifra que s´ha mantingut durant tots els caps de setmana d´ençà que es va donar el tret de sortida a la temporada de neu.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • La comunicació en parella: la importància de ser positiu

  La comunicació en parella: la importància de ser positiu

    01 de febrer, 2017 - 15:08  |     Psicologia

  Sovint es diu que un dels principals problemes en les relacions és la comunicació. Però, què vol dir això i com podem saber si hi ha alguna cosa que podríem millorar o ja estem fent allò que ajuda a tenir un bon vincle amb la nostra parella.

 • Nadal en soledat

  Nadal en soledat

    21 de desembre, 2016 - 11:17  |     Psicologia

  Per qüestions socioculturals, entenem el Nadal com una festa que s’ha de viure en família. No obstant això, per diferents motius, algunes persones viuen aquestes dates assenyalades en soledat i hem d’entendre que això no té per què ser negatiu o, si més no, té solució.

 • El sexe i la parella després dels fills

  El sexe i la parella després dels fills

    15 de desembre, 2016 - 09:53  |     Psicologia

  Amb l’arribada dels fills les parelles pateixen canvis, el temps ara s’ha de distribuir d’una altra forma i el cansament sovint passa factura. I quan els fills són una mica més grans i ja s’està menys cansat, també és difícil trobar moments per a retrobar-se com a parella.

 • Quan els diners són un problema de parella

  Quan els diners són un problema de parella

    02 de novembre, 2016 - 21:26  |     Psicologia

  Un tema recurrent en els conflictes de parella és la gestió de l'economia. En conviure es confronten dues maneres de veure aquest aspecte que poden assemblar-se més o menys. Amb la dificultat afegida que ni tan sols es té clar perquè es fan les coses com es fan, es fa com s'ha après que "s'ha de fer".

 • Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

  Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

    15 de setembre, 2016 - 11:10  |     Psicologia

  Un dels temes que més preocupa els pares, i encara més amb l'auge de les noves tecnologies, és l'assetjament escolar o 'bullying'. Es tracta d'una agressió psicològica, física o verbal continuada. Es dóna de persona a persona o d’un grup de persones contra una altra, la qual és percebuda com a algú dèbil o incapaç de defensar-se. Tot i tenir una definició clara, no sempre és fàcil detectar una víctima de bullying o un agressor ja que sol tenir lloc en espais físics concrets com els lavabos o els passadissos, que no sempre són vigilats per un adult o a través de  les noves tecnologies utilitzant, per exemple,  les xarxes socials. Aquí et donem algunes claus per saber si un menor està patint assetjament: