- La bona trajectòria del MoraBanc Andorra en el que portem de temporada s´ha vist reconeguda amb un premi per a un dels seus jugadors. Thanasis Antetokounmpo ha estat guardonat com a jugador més espectacular de la lliga en la gala dels premis Gigantes. - Oleguer Pujol, fil petit de l´expresident català, va assegurar davant l´audiència nacional que tan sols visitava Andorra un cop a l´any i que el compte que tenia en una entitat andorrana el va utilitzar per cobrar l´herència del seu avi. Durant la seva declaració el passat dia 12 davant el jutge, a la qual ha tingut accés l´agencia EFE, Oleguer Pujol manté la línia argumental dels seus pares i germans - El pianista francès Alexandre Tharó encetarà la Temporada de música i dansa el 24 de febrer. El cicle també portarà a l´escenari del Centre de Congressos l´espectacle "Rock the Ballet", la lírica de Cecília Bartoli i els tangos més emblemàtics de la mà de "Forever Tango". La Temporada es clourà el 12 de maig amb l´actuació de Rufus Wainwright. - La població estimada se situa en 73.100 habitants el 2016, un increment de l´1,9% respecte de l´exercici anterior. Canillo i Ordino han experimentat el creixement més important. Els andorrans suposen la meitat de la població, mentre que els espanyols són una quarta part. - Una quarantena de famílies rep ajuda del Govern per pal·liar la situació de pobresa energètica en la qual es troben. En posar en marxa el dispotiu especial per les baixes temperatures, Afers Socials ha detectat vuit nous casos. Això ha motivat que la mesura s´ampliï fins al 30 de gener. Molts dels afectats són padrins amb néts a càrrec que tenen dificultats per assumir la despesa extra de calefacció.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • Nadal en soledat

  Nadal en soledat

    21 de desembre, 2016 - 11:17  |     Psicologia

  Per qüestions socioculturals, entenem el Nadal com una festa que s’ha de viure en família. No obstant això, per diferents motius, algunes persones viuen aquestes dates assenyalades en soledat i hem d’entendre que això no té per què ser negatiu o, si més no, té solució.

 • El sexe i la parella després dels fills

  El sexe i la parella després dels fills

    15 de desembre, 2016 - 09:53  |     Psicologia

  Amb l’arribada dels fills les parelles pateixen canvis, el temps ara s’ha de distribuir d’una altra forma i el cansament sovint passa factura. I quan els fills són una mica més grans i ja s’està menys cansat, també és difícil trobar moments per a retrobar-se com a parella.

 • Quan els diners són un problema de parella

  Quan els diners són un problema de parella

    02 de novembre, 2016 - 21:26  |     Psicologia

  Un tema recurrent en els conflictes de parella és la gestió de l'economia. En conviure es confronten dues maneres de veure aquest aspecte que poden assemblar-se més o menys. Amb la dificultat afegida que ni tan sols es té clar perquè es fan les coses com es fan, es fa com s'ha après que "s'ha de fer".

 • Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

  Com detectar i gestionar l'assetjament escolar

    15 de setembre, 2016 - 11:10  |     Psicologia

  Un dels temes que més preocupa els pares, i encara més amb l'auge de les noves tecnologies, és l'assetjament escolar o 'bullying'. Es tracta d'una agressió psicològica, física o verbal continuada. Es dóna de persona a persona o d’un grup de persones contra una altra, la qual és percebuda com a algú dèbil o incapaç de defensar-se. Tot i tenir una definició clara, no sempre és fàcil detectar una víctima de bullying o un agressor ja que sol tenir lloc en espais físics concrets com els lavabos o els passadissos, que no sempre són vigilats per un adult o a través de  les noves tecnologies utilitzant, per exemple,  les xarxes socials. Aquí et donem algunes claus per saber si un menor està patint assetjament:

 • Què diuen de tu les xarxes socials?

  Què diuen de tu les xarxes socials?

    10 d'agost, 2016 - 16:14  |     Psicologia

  Quin ús fas de les xarxes socials? Realment, controles la teva imatge? La manera de comunicar coses, el contingut i les imatges: alguns revelen aspectes de la nostra personalitat i altres mancances i frustracions. Analitzem-ne alguns exemples.