- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dòria i Pellicer arriben a l'Europeu de canoa-caiac amb objectius dispars

  Esports   11 d'agost, 2017 Dòria i Pellicer arriben a l'Europeu de canoa-caiac amb objectius dispars
Mònica Dòria en categoria júnior i Laura Pellicer en sub-23 representaran Andorra a l'Europeu de canoa-caiac de Hohenlimburg.
Totes dues han viatjat cap a la localitat alemanya. Els objectius seran molt diferents. Per a Pellicer, agafar experiència en el primer any a la categoria, i per a Dòria, amb aspiracions d'entrar a finals com a júnior de darrer any. La competició arrenca dimecres.

Informa: Cesc Sanjuan