- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dòria i Pellicer arriben a l'Europeu de canoa-caiac amb objectius dispars

  Esports   11 d'agost, 2017 Dòria i Pellicer arriben a l'Europeu de canoa-caiac amb objectius dispars
Mònica Dòria en categoria júnior i Laura Pellicer en sub-23 representaran Andorra a l'Europeu de canoa-caiac de Hohenlimburg.
Totes dues han viatjat cap a la localitat alemanya. Els objectius seran molt diferents. Per a Pellicer, agafar experiència en el primer any a la categoria, i per a Dòria, amb aspiracions d'entrar a finals com a júnior de darrer any. La competició arrenca dimecres.

Informa: Cesc Sanjuan