- Una delegació del comitè de seguiment de la Carta Europea de l´autonomia local visita Andorra amb l´objectiu de verificar si les administracions locals disposen de recursos i llibertat per exercir les seves competències. Per això, s´han reunit amb cònsols i el Govern. Andorra la Vella ha aprofitat la trobada per reivindicar la capitalitat. - La visita que el cap de Govern i el síndic general han fet aquest dimarts a François Hollande per darrer cop a l´Elisi ha servit per repassar els seus cinc anys com a Copríncep. Martí ha agraït l´ajuda d´Hollande per l´acord d´associació amb Europa. - La PIME es va reunir amb els partits polítics per presentar aquest informe però lamenta que no n´ha rebut cap resposta. En el document s´analitzen els motius que han portat la branca de vellesa a aquesta situació, així com altres aspectes de la situació de la CASS. L´entitat considera que la situació actual és difícilment reversible. - Andorra la Vella ha d´apujar el nivell comercial per atreure turisme de cert nivell adquisitiu. I ho ha de fer seguint l´exemple del passeig de Gràcia barceloní, al seu principal eix comercial: l´avinguda Meritxell. La consellera de promoció turística també ha defensat a Ràdio Nacional que cal reformular l´ús del Centre de Congressos per rendibilitzar-lo. - El Govern espera rebre unes 13.700 declaracions i recaptar prop de 24 milions d´euros de l´impost sobre la renda de les persones físiques corresponent a l´exercici 2016. Xifres similars a les de la campanya del 2015. Enguany, s´ha treballat per potenciar la presentació de declaracions en línia i evitar la saturació de l´oficina de Tributs i Fronteres.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

  Esports   20 d'abril, 2017 El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

El Club Vòlei Encamp ja coneix els rivals en les fases d'ascens a nacional espanyola, en les quals exercirà d'amfitrió el cap de setmana del 6 i el 7 de maig. Seran dos conjunts de les illes Balears, el Sóller i el Muro, i un del País Valencià, el Túria.

Finalment quatre dels vuit candidats possibles s'han inscrit en una competició que es disputarà al Poliesportiu d'Encamp. Tindrà un format de lligueta, amb la qual cosa cada equip disputarà tres partits. El primer classificat del torneig té la plaça assegurada a la primera espanyola i l'Encamp, que lidera la segona fase de primera catalana, és seriós candidat a la victòria.

Informa: David Domingo