- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

  Esports   20 d'abril, 2017 El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

El Club Vòlei Encamp ja coneix els rivals en les fases d'ascens a nacional espanyola, en les quals exercirà d'amfitrió el cap de setmana del 6 i el 7 de maig. Seran dos conjunts de les illes Balears, el Sóller i el Muro, i un del País Valencià, el Túria.

Finalment quatre dels vuit candidats possibles s'han inscrit en una competició que es disputarà al Poliesportiu d'Encamp. Tindrà un format de lligueta, amb la qual cosa cada equip disputarà tres partits. El primer classificat del torneig té la plaça assegurada a la primera espanyola i l'Encamp, que lidera la segona fase de primera catalana, és seriós candidat a la victòria.

Informa: David Domingo