- La setmana que ve arrenquen els Jocs dels Petits Estats de San Marino on Andorra té un objectiu ben ambiciós: superar les onze medalles d´Islàndia i deixar el llistó en quinze. Aquest dimecres, els caps de missió han repassat les opcions dels atletes. Enguany s´ha incremenatat l´exigència per anar als Jocs i el repte està situat en les 15 medalles. Seran 49 els esportistes que començaran a competir dimarts. - Joan Besolí, detingut en el marc de l´operació Rimet contra el blanqueig de diners, passarà la nit a Madrid per declarar aquest dijous a l´audiència espanyola. El Govern ha demanat que no es criminalitzi tot un país per l´acció d´uns pocs. - Trobada en bon estat físic la dona de 73 anys desapareguda dimarts al coll de la Gallina. Els equips de recerca han aconseguit localitzar-la en una zona barrancosa en territori català. Un cop rescatada ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. Més de 80 persones han participat en el dispositiu. - El nou règim disciplinari de la funció pública sancionarà els treballadors que no evitin o no denunciïn un company que ha fet una falta. En el nou text seran considerats encobridors. El nou règim també inclou faltes com ara l´assetjament sexual, agreujada si l´autor és un càrrec superior. A les sancions de les faltes, s´introdueix el pagament de multes associades al salari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

  Esports   20 d'abril, 2017 El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

El Club Vòlei Encamp ja coneix els rivals en les fases d'ascens a nacional espanyola, en les quals exercirà d'amfitrió el cap de setmana del 6 i el 7 de maig. Seran dos conjunts de les illes Balears, el Sóller i el Muro, i un del País Valencià, el Túria.

Finalment quatre dels vuit candidats possibles s'han inscrit en una competició que es disputarà al Poliesportiu d'Encamp. Tindrà un format de lligueta, amb la qual cosa cada equip disputarà tres partits. El primer classificat del torneig té la plaça assegurada a la primera espanyola i l'Encamp, que lidera la segona fase de primera catalana, és seriós candidat a la victòria.

Informa: David Domingo