- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

  Esports   20 d'abril, 2017 El Sóller i el Muro, de les Balears, i el Túria valencià, rivals del CV Encamp en les fases d'ascens

El Club Vòlei Encamp ja coneix els rivals en les fases d'ascens a nacional espanyola, en les quals exercirà d'amfitrió el cap de setmana del 6 i el 7 de maig. Seran dos conjunts de les illes Balears, el Sóller i el Muro, i un del País Valencià, el Túria.

Finalment quatre dels vuit candidats possibles s'han inscrit en una competició que es disputarà al Poliesportiu d'Encamp. Tindrà un format de lligueta, amb la qual cosa cada equip disputarà tres partits. El primer classificat del torneig té la plaça assegurada a la primera espanyola i l'Encamp, que lidera la segona fase de primera catalana, és seriós candidat a la victòria.

Informa: David Domingo