- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC arrenca la temporada amb ambició i a l'espera d'algun fitxatge més

  Esports   10 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC 2017-2018 ha arrencat la temporada a l´Estadi Nacional amb un equip molt jove i amb l´ambició de poder millorar el resultat aconseguit la darrera temporada. En els propers dies s´espera l´arribada d´algun fitxatge, preferentment a la línia de tres quarts.

El rugbi és un esport dur i el primer de treball del VPC Andorra així va ser. Pluja i fred en l´obertura de la temporada pel VPC Andorra. El club continua vivint una dualitat, bon treball a la base però dificultats amb el primer equip. Lògicament l´aposta és per la base i l´objectiu, superar el resultat de l´any passat. L'entrenador, Jonathan Garcia, vol que l'equip sigui regular durant tota la competició.

Pel que fa a la temporada anterior, l'equip ha perdut gairebé tota la línia de tres quarts ja sigui per baixes o per lesions de llarga durada. A hores d´ara urgeix reforçar aquesta línia "amb un o dos jugadors més", diu Garcia.

Bejan Mtchdlidze és l'únic fitxatge de l'equip. El VPC comença la lliga el 24 de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares
Locució: Yasmina Canedo