- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la pobliació. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC arrenca la temporada amb ambició i a l'espera d'algun fitxatge més

  Esports   10 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC 2017-2018 ha arrencat la temporada a l´Estadi Nacional amb un equip molt jove i amb l´ambició de poder millorar el resultat aconseguit la darrera temporada. En els propers dies s´espera l´arribada d´algun fitxatge, preferentment a la línia de tres quarts.

El rugbi és un esport dur i el primer de treball del VPC Andorra així va ser. Pluja i fred en l´obertura de la temporada pel VPC Andorra. El club continua vivint una dualitat, bon treball a la base però dificultats amb el primer equip. Lògicament l´aposta és per la base i l´objectiu, superar el resultat de l´any passat. L'entrenador, Jonathan Garcia, vol que l'equip sigui regular durant tota la competició.

Pel que fa a la temporada anterior, l'equip ha perdut gairebé tota la línia de tres quarts ja sigui per baixes o per lesions de llarga durada. A hores d´ara urgeix reforçar aquesta línia "amb un o dos jugadors més", diu Garcia.

Bejan Mtchdlidze és l'únic fitxatge de l'equip. El VPC comença la lliga el 24 de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares
Locució: Yasmina Canedo