- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC arrenca la temporada amb ambició i a l'espera d'algun fitxatge més

  Esports   10 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC 2017-2018 ha arrencat la temporada a l´Estadi Nacional amb un equip molt jove i amb l´ambició de poder millorar el resultat aconseguit la darrera temporada. En els propers dies s´espera l´arribada d´algun fitxatge, preferentment a la línia de tres quarts.

El rugbi és un esport dur i el primer de treball del VPC Andorra així va ser. Pluja i fred en l´obertura de la temporada pel VPC Andorra. El club continua vivint una dualitat, bon treball a la base però dificultats amb el primer equip. Lògicament l´aposta és per la base i l´objectiu, superar el resultat de l´any passat. L'entrenador, Jonathan Garcia, vol que l'equip sigui regular durant tota la competició.

Pel que fa a la temporada anterior, l'equip ha perdut gairebé tota la línia de tres quarts ja sigui per baixes o per lesions de llarga durada. A hores d´ara urgeix reforçar aquesta línia "amb un o dos jugadors més", diu Garcia.

Bejan Mtchdlidze és l'únic fitxatge de l'equip. El VPC comença la lliga el 24 de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares
Locució: Yasmina Canedo