- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC arrenca la temporada amb ambició i a l'espera d'algun fitxatge més

  Esports   10 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC 2017-2018 ha arrencat la temporada a l´Estadi Nacional amb un equip molt jove i amb l´ambició de poder millorar el resultat aconseguit la darrera temporada. En els propers dies s´espera l´arribada d´algun fitxatge, preferentment a la línia de tres quarts.

El rugbi és un esport dur i el primer de treball del VPC Andorra així va ser. Pluja i fred en l´obertura de la temporada pel VPC Andorra. El club continua vivint una dualitat, bon treball a la base però dificultats amb el primer equip. Lògicament l´aposta és per la base i l´objectiu, superar el resultat de l´any passat. L'entrenador, Jonathan Garcia, vol que l'equip sigui regular durant tota la competició.

Pel que fa a la temporada anterior, l'equip ha perdut gairebé tota la línia de tres quarts ja sigui per baixes o per lesions de llarga durada. A hores d´ara urgeix reforçar aquesta línia "amb un o dos jugadors més", diu Garcia.

Bejan Mtchdlidze és l'únic fitxatge de l'equip. El VPC comença la lliga el 24 de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares
Locució: Yasmina Canedo