- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els equips que no juguen Eurolliga refermen el compromís amb l'ACB

  Esports   12 de setembre, 2017 Els equips que no juguen Eurolliga refermen el compromís amb l'ACB

El pivot polonès Karnowski ja es troba al país per començar a treballar amb el MoraBanc Andorra després de la seva presència a l´Eurobasket. D´altra banda el MoraBanc Andorra i la resta d´equips d´ACB que no juguen Eurolliga han refermat el compromís amb l´associació de clubs en la polèmica amb els grans de la competició.

En una reunió mantinguda amb els responsables del Consejo Superior de Deportes, els tretze clubs que no estan a l'Eurolliga s'han mostrat ferms a mantenir-se a l'ACB davant l'amenaça de Barça, Madrid i companyia de crear una competició pròpia. Aquests equips consideren el calendari massa extens. L'Andorra i la resta de clubs també manifesten la voluntat d'avançar en l'objectiu de tenir una competició de setze equips, dos menys que en l'actual Lliga Endesa.

El club andorrà ha compartit un vídeo de la revisió mèdica de Karnowski aquest dimarts.Informa: David Domingo