- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els equips que no juguen Eurolliga refermen el compromís amb l'ACB

  Esports   12 de setembre, 2017 Els equips que no juguen Eurolliga refermen el compromís amb l'ACB

El pivot polonès Karnowski ja es troba al país per començar a treballar amb el MoraBanc Andorra després de la seva presència a l´Eurobasket. D´altra banda el MoraBanc Andorra i la resta d´equips d´ACB que no juguen Eurolliga han refermat el compromís amb l´associació de clubs en la polèmica amb els grans de la competició.

En una reunió mantinguda amb els responsables del Consejo Superior de Deportes, els tretze clubs que no estan a l'Eurolliga s'han mostrat ferms a mantenir-se a l'ACB davant l'amenaça de Barça, Madrid i companyia de crear una competició pròpia. Aquests equips consideren el calendari massa extens. L'Andorra i la resta de clubs també manifesten la voluntat d'avançar en l'objectiu de tenir una competició de setze equips, dos menys que en l'actual Lliga Endesa.

El club andorrà ha compartit un vídeo de la revisió mèdica de Karnowski aquest dimarts.Informa: David Domingo