- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els jugadors de l'FC Andorra asseguren estar més motivats després del canvi a la banqueta

  Esports   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra visita aquest dissabte a la tarda el camp de l'Alpicat, un dels més difícils de Primera Catalana.

Són dubte Betriu i Nazzaro. Els lleidatans es mantenen invictes en el seu estadi aquesta temporada. L'equip ha paït molt bé el canvi sobtat a la banqueta després de la marxa de Marc Castellsagué. El jugador Joan Cervós assegura que "els canvis són bastant notables, hi ha més intensitat i nosaltres anem amb molta més confiança i ganes".

Al marge del partit de dissabte, la Federació Catalana ha desestimat els recursos de l´equip tricolor per l´error en els canvis en el parit contra el Borges Blanques i la targeta a Emili en el darrer partit de lliga. El club recorrerà aquest últim litigi al Comitè d´apel·lació.

Informa: Cesc Sanjuan