- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Es manté la incògnita sobre els esportistes que competiran als Jocs de Pyeongchang

  Esports   11 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Queden només 11 dies per tancar la delegació d'esportistes que ens representaran als Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang. Quatre noms estan molt clars però la resta, si hi van, són tota una incògnita.

Queden 28 dies per a l'inici dels Jocs Olímpics d'Hivern i per decidir els esportistes que ens representaran: només 11. Fa quatre anys a Sochi la FAE i el COA van presentar una delegació de 6 esportistes. Aquesta xifra es podria repetir, però de moment només quatre esportistes entren a totes les travesses.

En el Jeongseon Alpine Center es disputaran les proves d'esquí alpí els noms de Mireia Gutiérrez en eslàlom i Joan Verdú disputant totes les proves. Són els millors esquiadors del país i estaran a Corea. A partir d'aquí s'obre un ventall d'opcions. Són candidats Marc Oliveras en velocitat i Àxel Esteve en tècnica. Pel que fa a les noies, Carmina Pallàs compta amb bones opcions i la jove Cande Moreno no està descartada.

L'esquí de fons es disputarà a l'Alpensia Cross Country Center. A banda dels esprints, Irineu Esteve participarà en totes les proves. Com Cande Moreno, Carola Vila no està descartada però el més normal és que no hi vagi.

Per últim, malgrat les lesions i malgrat no haver començat de la millor manera la temporada, Lluís Marin està classificat a dia d'avui. El gran objectiu aquesta temporada és poder arribar als jocs el més a prop possible del seu 100% El 'border cros' es disputarà al Phoenix Snow Park. La FAE i el COA anunciaran el dia 22 de gener els esportistes que aniran a Corea del Sud.

Informa: Cesc Sanjuan