- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Jan Ullrich torna a rodar a Andorra després del Tour que el va consagrar fa 20 anys

  Esports   15 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

Jan Ullrich és un dels noms propis del cap de setmana. L´exciclista alemany, que fa 20 anys va guanyar l´etapa del Tour de França amb final a Arcalís, serà el convidat de luxe a la 40a edició de la Volta als Ports. Aquest dissabte. ha sortit a rodar amb la bicicleta amb un grup d'aficionats.

Passen els anys, però els bons aficionats encara tenen viva en el record l´etapa amb final a Arcalís que va donar el jersei groc de líder a un Jan Ullrich de només 23 anys. Dues dècades després, l´exciclista alemany torna a rodar per les carreteres del país com a convidat de luxe en la 40a edició de la Volta als Ports. Molts aficionats no han deixat escapar l´oportunitat de sortir a rodar aquest matí al seu costat.

Ullrich tornarà a pujar a la bicicleta per disputar una edició de la Volta als Ports que tindrà més de 1.200 participants i que comptarà amb altres cares conegudes, com el també exciclista alemany Marcel Wüst.

La marxa cicloturista organitzada per l´ACA comptarà també amb una vintena de professionals.

Informa: Joan López
Imatges: Lluís Calvo