- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Jan Ullrich torna a rodar a Andorra després del Tour que el va consagrar fa 20 anys

  Esports   15 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

Jan Ullrich és un dels noms propis del cap de setmana. L´exciclista alemany, que fa 20 anys va guanyar l´etapa del Tour de França amb final a Arcalís, serà el convidat de luxe a la 40a edició de la Volta als Ports. Aquest dissabte. ha sortit a rodar amb la bicicleta amb un grup d'aficionats.

Passen els anys, però els bons aficionats encara tenen viva en el record l´etapa amb final a Arcalís que va donar el jersei groc de líder a un Jan Ullrich de només 23 anys. Dues dècades després, l´exciclista alemany torna a rodar per les carreteres del país com a convidat de luxe en la 40a edició de la Volta als Ports. Molts aficionats no han deixat escapar l´oportunitat de sortir a rodar aquest matí al seu costat.

Ullrich tornarà a pujar a la bicicleta per disputar una edició de la Volta als Ports que tindrà més de 1.200 participants i que comptarà amb altres cares conegudes, com el també exciclista alemany Marcel Wüst.

La marxa cicloturista organitzada per l´ACA comptarà també amb una vintena de professionals.

Informa: Joan López
Imatges: Lluís Calvo