- Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca. - Mor el pare del jove de 17 anys que va perdre la vida, ahir, en un accident de moto a l´avinguda Salou. L´home ha mort aquesta nit a causa de la gravetat de les seves lesions tot i els esforços dels serveis mèdics. L´accident es va produir a la CG-1 abans de la rotonda del Prat Salit . El pare conduïa la motocicleta, que circulava en sentit sud, i el jove viatjava com a acompanyant. El cas es troba sota secret de sumari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Andorra Ultra Trail espera 3.200 corredors de 48 països

  Esports   18 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

A menys de dos mesos per a la celebració de la novena edició, l´Andorra Ultra Trail Vallnord gairebé ha exhaurit les places disponibles. L´organització espera que unes 3.200 persones de 48 països prendran la sortida en alguna de les curses, un nou rècord d´una cita que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

El Mític, de 112 quilòmetres i 9.700 metres de desnivell, ha estat la darrera de les proves de l´Andorra Ultra Trail Vallnord a penjar el cartell de places exhaurides. Ja són més de 2.600 corredors confirmats per a alguna de les cinc curses de la novena edició, que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

La Ronda dels Cims va ser la primera a tancar, amb un total de 450 corredors. Després es van esgotar els 750 dorsals de la Marató dels Cims, els 500 per córrer la Celestrail i els 500 del Mític. Només queden places disponibles per córrer la novetat de la novena edició, la duríssima Eufòria, de 233 quilòmetres i més de 20.000 metres de desnivell. De moment s´hi han inscrit 104 parelles, quatre del país, tot i que l´organització havia fixat un límit de 150.

També hi ha encara dorsals per a la Solidaritrail, la prova més accessible amb 10 quilòmetres de recorregut i 750 metres de desnivell.

Per nacionalitats, hi ha 48 països representats, un altre rècord. Dominen els participants andorrans, espanyols i francesos, però n´hi ha més de 500 d'altres nacionalitats.

També creix la xifra de voluntaris, que ja arriba als 370. L´organització encara en necessitarà uns 80 més per col·laborar en les tasques de control, cronometratge, avituallament i informació als participants de les diferents curses.

Informa: Joan López