- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Federació de tennis taula engega un pla per competir amb garanties als Jocs del 2021

  Esports   09 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La Federació de tennis taula ha posat en marxa un pla per poder tenir equips als Jocs dels Petits Estats del 2021 que organitzarà Andorra. Entre altres coses vol fomentar les competicions dins del país i dotar de recursos els millors jugadors.

Per a aquesta temporada, la federació ha posat en marxa un calendari amb fins a quinze proves de format interclubs i open i la final del Campionat d'Andorra.

Es vol ampliar la base alhora que es treballa amb els jugadors de més nivell actualment, tots ells força joves i amb recorregut per arribar als Jocs del 2021. L'exjugador Patrick Rodríguez farà funcions de seleccionador fins que no es contracti un tècnic, que es vol que vingui de fora.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares