- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Federació de tennis taula engega un pla per competir amb garanties als Jocs del 2021

  Esports   09 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La Federació de tennis taula ha posat en marxa un pla per poder tenir equips als Jocs dels Petits Estats del 2021 que organitzarà Andorra. Entre altres coses vol fomentar les competicions dins del país i dotar de recursos els millors jugadors.

Per a aquesta temporada, la federació ha posat en marxa un calendari amb fins a quinze proves de format interclubs i open i la final del Campionat d'Andorra.

Es vol ampliar la base alhora que es treballa amb els jugadors de més nivell actualment, tots ells força joves i amb recorregut per arribar als Jocs del 2021. L'exjugador Patrick Rodríguez farà funcions de seleccionador fins que no es contracti un tècnic, que es vol que vingui de fora.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares