- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Liñán, Alberola i Ruiz, una fornada que puja amb força al taekwondo andorrà

  Esports   11 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els representants de la Federació Andorrana de Taekwondo es van quedar molt a prop de les medalles al Campionat d´Europa cadet de Budapest. El resultat els ha donat confiança per continuar treballant fort al tatami.

Són molt joves, però s´entrenen amb la mateixa exigència que els competidors de categoria sènior. Fa pocs dies, Naiara Liñán, Ezoe Alberola i Biel Ruiz van completar un gran Europeu cadet a Budapest. Tots tres van arribar a quarts de final i es van quedar molt a prop de les medalles. Un resultat que els anima a continuar treballant amb més motivació encara. Liñan, de 13 anys, també havia arribat a quarts de final en el recent Mundial.

En el seu últim any de cadet, Biel Ruiz, de 14 anys, va superar dos rivals a Budapest i es va quedar a les portes de les medalles en un combat contra el representant rus que es va decidir al tercer temps. Per a Ezoe Alberola, va ser el debut en un Europeu amb només 12 anys.

Després de la bona actuació a l´Europeu, els joves valors de la federació esperen pujar al podi en el proper Campionat d'Espanya.

Informa/ imatge: Joan López