- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Lluís Marín es recupera amb l'objectiu d'arribar al 100% als Jocs de Corea

  Esports   11 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Lluís Marín no ha tingut més remei que seguir per televisió l´obertura de la Copa del Món de boarder cross amb el doblet de l´australià Alex Pullin. Amb tot el surfista de neu és optimista, la recuperació va segons el previst. Tornarà a la neu a l´octubre amb l´objectiu d´arribar als Jocs Olímpics, el principal objectiu de la temporada, al cent per cent.

La setmana passada va tenir visita al metge i la recuperació va segons el previst. El surfista de neu no té pressa per tornar i ho vol fer quan es trobi al 100% físicament i amb la confiança necessària per competir. Calcula que podrà tornar a la neu "a mitjans d'octubre" i no es vol arriscar avançant la data.

Després de perdre's les dues primeres proves de Copa del Món disputades aquest cap de setmana a l´Argentina, Marín es marca els Jocs Olímpics del mes de febrer a Corea com a gran objectiu de la temporada.

Aquesta pretemporada és especialment important perquè després de molts anys Marín canvia de marca per calçar una taula que espera li atorgui més seguretat en pista. El 7 d´octubre tornarà a la neu a Saas Fee. El 12 de desembre té previst ser present a la Copa del Món de Val Thorens. 

Informa/imatge: Cesc Sanjuan