- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

  Esports   17 de maig, 2017 Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

Males notícies per a la Federació d'Esquí, Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan. Això incidirà negativament en la seva pretemporada.

Lluís Marín volia evitar el quiròfan per tots els mitjans però finalment no ha estat possible. La cirurgia és l'única solució per als seus problemes a l'espatlla dreta.

El principal handicap el temps de recuperació, uns sis mesos. Un marge molt ampli que afectarà la preparació de la propera temporada en any olímpic.

Un cop coneguda la notícia el surfista de neu de l'ECOA espera impacient data per a la intervenció.

Informa: Cesc Sanjuan