- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

  Esports   17 de maig, 2017 Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

Males notícies per a la Federació d'Esquí, Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan. Això incidirà negativament en la seva pretemporada.

Lluís Marín volia evitar el quiròfan per tots els mitjans però finalment no ha estat possible. La cirurgia és l'única solució per als seus problemes a l'espatlla dreta.

El principal handicap el temps de recuperació, uns sis mesos. Un marge molt ampli que afectarà la preparació de la propera temporada en any olímpic.

Un cop coneguda la notícia el surfista de neu de l'ECOA espera impacient data per a la intervenció.

Informa: Cesc Sanjuan