- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

  Esports   17 de maig, 2017 Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan

Males notícies per a la Federació d'Esquí, Lluís Marín haurà de passar pel quiròfan. Això incidirà negativament en la seva pretemporada.

Lluís Marín volia evitar el quiròfan per tots els mitjans però finalment no ha estat possible. La cirurgia és l'única solució per als seus problemes a l'espatlla dreta.

El principal handicap el temps de recuperació, uns sis mesos. Un marge molt ampli que afectarà la preparació de la propera temporada en any olímpic.

Un cop coneguda la notícia el surfista de neu de l'ECOA espera impacient data per a la intervenció.

Informa: Cesc Sanjuan