- La fiscalia reclama 4 anys de presó per un ciutadà nord-americà acusat d´haver estafat 6.400 euros a través de diverses operacions a internet mentre residia a Andorra. La defensa rebaixa la pena a 3 anys de presó, en part ferma, perquè l´acusat diu que les operacions les va fer per introduir-se en un grup criminal i desemmascarar-lo. - SDP acusa Antoni Martí d´electoralista. Ho fa arran de la proposta del cap de Govern als grups de l´oposició perquè formin part de la delegació que negocia a Brussel·les. Martí va proposar als presidents dels grups parlamentaris formar part de la delegació que negocia l´acord d´associació. Un oferiment que SDP ja va qualificar d´incoherent. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra i Espanya es tornen a reunir per la certificació GPS de l'aeroport

  Noticies » Economia   12 de setembre, 2017 Andorra i Espanya es tornen a reunir per la certificació GPS de l'aeroport

Nova reunió entre Andorra i Espanya per analitzar la situació de l'aeroport d'Andorra-la Seu. El ministre de Competitivitat i Innovació s'ha reunit aquest matí a Madrid amb el de Foment espanyol.

El motiu de la trobada ha estat saber si s'aconseguirà la certificació per a poder fer-hi vols instrumentals amb GPS. Ara per ara només es pot operar a l'aeroport els dies en què hi ha bones condicions visuals. Amb l'aparell s'ampliaria també a les jornades amb baixa visibilitat.

El juliol passat es va presentar un estudi aeronàutic favorable al canvi, però ara cal comprovar si es complirien els estàndars internacionals de seguretat.

Informa: Judit Pedrós
Imatge: SFG