- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Bombers organitzen la 69a edició del Congrés internacional de socors alpins

  Noticies » Societat   12 d'octubre, 2017 Els Bombers organitzen la 69a edició del Congrés internacional de socors alpins

La setmana vinent Soldeu acollirà la 69a edició del congrés anual de la Comissió Internacional de Socors Alpins, l'ICAR, organitzat pels Bombers.

Hi ha més de 360 assistents confirmats entre membres d'altres cossos internacionals, metges i altres agents del sector. 

El congrés, amb ponències i demostracions tècniques, té com a objectiu principal estandarditzar les tècniques que s'utilitzen arreu en els rescats.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Sergi Linares