- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Entrades per al cinema gratuïtes per als joves de la Gavernera i les famílies d'acollida

  Noticies » Societat   14 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad
El cinema i la protecció d'infants en situació de risc es donen la mà amb un conveni que ha de permetre fer més difusió del programa d'acolliment alhora que s'obre el camp del lleure per als que es troben sota tutela del Govern.
El conveni que ha signat el ministeri d'Afers Exteriors amb els cinemes Illa Carlemany donarà cobertura a joves i menors de la Gavernera i del programa d'acolliment familiar. També hi haurà entrades per a educadors i membres de la família que acull. Serà una entrada al mes per persona per anar a les sessions matinals de dissabte. "Estem convençuts que encara hi ha una part de la població que coneix aquesta mesura o encara és reticent. Això els pot ajudar a acabar-los de convèncer", espera el ministre Xavier Espot.

Al desembre començarà la difusió de l'anunci del programa d'acolliment. A l'any visiten els cinemes 200.000 espectadors.

Informa: Rosa Alberch