- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Finalistes i guanyadors del Talentejant mostren el seu talent a la plaça Coprínceps

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Tornen a actuar artistes del país a la plaça Coprínceps. Els finalistes i guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors, han ofert un tast de la seva feina.

Els joves talents andorrans han estat avui els protagonistes de l'escenari del cicle Músiques del Món. Una actuació que es va haver d'ajornar a causa de la pluja de dimecres passat.

Els músics són finalistes o guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors. Enguany ha estat el torn d'Andrea Leitao, Àngel Buenaventura, Mike Pereira, Toni Fernández i Victoria Ortuño.

El concert, organitzat pel departament de Joventut del comú d'Escaldes-Engordany, és una plataforma més perquè els joves ofereixin la seva música al públic. "Pretenem oferir més plataformes i fer el seguiment, que no només es quedi en el Talentejant, oferir més promoció, fer més plataformes", afegia la consellera de Joventut d'Escaldes-Engordany, Laura Lavado.

Diferents estils que demostren que la nova generació de músics arriba trepitjant fort.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Judit Pedrós