- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Finalistes i guanyadors del Talentejant mostren el seu talent a la plaça Coprínceps

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Tornen a actuar artistes del país a la plaça Coprínceps. Els finalistes i guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors, han ofert un tast de la seva feina.

Els joves talents andorrans han estat avui els protagonistes de l'escenari del cicle Músiques del Món. Una actuació que es va haver d'ajornar a causa de la pluja de dimecres passat.

Els músics són finalistes o guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors. Enguany ha estat el torn d'Andrea Leitao, Àngel Buenaventura, Mike Pereira, Toni Fernández i Victoria Ortuño.

El concert, organitzat pel departament de Joventut del comú d'Escaldes-Engordany, és una plataforma més perquè els joves ofereixin la seva música al públic. "Pretenem oferir més plataformes i fer el seguiment, que no només es quedi en el Talentejant, oferir més promoció, fer més plataformes", afegia la consellera de Joventut d'Escaldes-Engordany, Laura Lavado.

Diferents estils que demostren que la nova generació de músics arriba trepitjant fort.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Judit Pedrós