- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Finalistes i guanyadors del Talentejant mostren el seu talent a la plaça Coprínceps

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Tornen a actuar artistes del país a la plaça Coprínceps. Els finalistes i guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors, han ofert un tast de la seva feina.

Els joves talents andorrans han estat avui els protagonistes de l'escenari del cicle Músiques del Món. Una actuació que es va haver d'ajornar a causa de la pluja de dimecres passat.

Els músics són finalistes o guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors. Enguany ha estat el torn d'Andrea Leitao, Àngel Buenaventura, Mike Pereira, Toni Fernández i Victoria Ortuño.

El concert, organitzat pel departament de Joventut del comú d'Escaldes-Engordany, és una plataforma més perquè els joves ofereixin la seva música al públic. "Pretenem oferir més plataformes i fer el seguiment, que no només es quedi en el Talentejant, oferir més promoció, fer més plataformes", afegia la consellera de Joventut d'Escaldes-Engordany, Laura Lavado.

Diferents estils que demostren que la nova generació de músics arriba trepitjant fort.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Judit Pedrós