- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Finalistes i guanyadors del Talentejant mostren el seu talent a la plaça Coprínceps

  Noticies » Cultura   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Tornen a actuar artistes del país a la plaça Coprínceps. Els finalistes i guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors, han ofert un tast de la seva feina.

Els joves talents andorrans han estat avui els protagonistes de l'escenari del cicle Músiques del Món. Una actuació que es va haver d'ajornar a causa de la pluja de dimecres passat.

Els músics són finalistes o guanyadors del Talentejant, la mostra de joves creadors. Enguany ha estat el torn d'Andrea Leitao, Àngel Buenaventura, Mike Pereira, Toni Fernández i Victoria Ortuño.

El concert, organitzat pel departament de Joventut del comú d'Escaldes-Engordany, és una plataforma més perquè els joves ofereixin la seva música al públic. "Pretenem oferir més plataformes i fer el seguiment, que no només es quedi en el Talentejant, oferir més promoció, fer més plataformes", afegia la consellera de Joventut d'Escaldes-Engordany, Laura Lavado.

Diferents estils que demostren que la nova generació de músics arriba trepitjant fort.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Judit Pedrós