- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gener, mes de janeiras

  Noticies » Cultura   10 de gener, 2018 Gener, mes de janeiras

Gener és un mes important en el calendari de la comunitat portuguesa. És el mes de les janeiras, els cants que arriben a totes les parròquies anunciant el naixement de Jesús.

El Grup de Folklore de la Casa de Portugal començarà les cantades dissabte a l'església d'Ordino i diumenge a Sant Esteve d'Andorra la Vella. En les setmanes successives seran a d'altres esglésies parroquials.

El grup de jovent visitarà institucions, llars particulars i comerços per complir la tradició i difondre la bona nova a través del cant i la música. L'última cantada es farà el 28 de gener a Santa Maria de la Seu d'Urgell amb presència de l'arquebisbe.

Informa: Rosa Alberch