- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mamapop retrà homenatge a la música de cinema per recaptar fons contra el càncer el 10 de març

  Noticies » Societat   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

Per recaptar fons destinats a la prevenció del càncer, arriba a Andorra una nova edició del concert Mamapop. El càncer de mama és el que més afecta les dones. Des de finals del 2016 fins a novembre del 2017, 23 persones van ser ateses en una primera consulta a la unitat d'oncologia.

L'any passat la primera edició de Mamapop va recaptar 5.000 euros que Assandca va destinar al servei de transport sanitari.

En aquesta edició el concert, que tindrà lloc el 10 de març, reunirà 35 artistes a l´escenari, entre músics, cantants i ballarins, per retre homenatge a la música de cinema.

La iniciativa té la col·laboració de RTVA. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a través d'Assandca i a les oficines d'Inlingua.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: Jordi Lorente