- El VPC continua fort a l´Estadi i aquest diumenge s´ha imposat contra el Canton Saint Lys, per 25 a 20, en un partit que ha dominat des de l´inici però que ha mantingut la incertesa en el marcador fins el final. Amb aquesta victòria, el quinze de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili consolida la sisena plaça. - El Govern dona llum verd al projecte de llei d´ordenament del sistema educatiu andorrà. L´objectiu és reforçar la qualitat de l´ensenyament, incidint en l´escola inclusiva i adaptar els requisits que s´exigiran als docents. - El Tribunal Constitucional no ha admès a tràmit un recurs d´empara d´un banc contra una sentència de preferents, un producte financer molt complex i arriscat. La justícia va ordenar que es retornessin 20.000 euros als clients que les havien adquirit sense que se´ls informés de l´alt risc del producte que havien comprat. - Aquest dissabte s´ha produït accident a l´Aldosa de Canillo en el qual s´han vist implicats tres vehicles. El conductor del cotxe causant de l´accident duia placa andorrana i ha donat positiu de 2´29 g/l en el control d´alcoholèmia que se li ha practicat. El conductor ha estat traslladat a l´hospital on posteriorment ha estat donat d´alta. Posteriorment ha estat detingut i ha passat a disposició judicial. - Els monitors d´esquí tiren endavant una nova associació amb l´objectiu de negociar un conveni col·lectiu amb les estacions. Consideren que és un sector amb particularitats que cal tenir en compte i volen tenir una representació diferent a la de l´AAME. - Un pla logístic que faciliti el repartiment de mercaderies durant les obres de reforma de l´avinguda Meritxell que s´han d´executar entre abril i agost. L´associació de transportistes demanarà al comú d´Andorra la Vella que, almenys parcialment, es permeti el trànsit rodat als repartidors.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

  Noticies » Cultura   13 de setembre, 2017 Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

Si no hi ha un retorn d'última hora Manuel Carrasco arribarà amb les entrades esgotades. L'artista que la setmana passada va haver d'anul·lar el concert per una faringitis, actua aquest dimecres al Poliesportiu d'Andorra.

Al matí ha arribat tot el material de l'escenari i es preveu que a la tardan es faran les proves de so abans del concert. Manuel Carrasco cantarà temes del seu últim àlbum amb cants de superació com 'Tambores de guerra’ i temes més sentimentals com ‘Y ahora’ i ‘Pequeña sonrisa sonora’, dedicada a la seva filla.

Informa: Rosa Alberch