- Aquest matí hi ha hagut un accident mortal d´un ciclista a la carretera de Canòlich. Es tracta d´un home, no resident, de 52 anys. Segons les primeres informacions, la policia ha rebut l´avís a tres quarts d´onze d´una persona que informava que hi havia un ciclista estés al terra amb un fort cop al cap. En un primer moment, les investigacions apuntarien que en l´accident del ciclista no hi hauria cap vehicle implicat. - L´exconseller de Finances de Sant Julià de Lòria Joan Besolí ha declarat aquest migdia davant la jutgessa de l´audiència espanyola Carmen Lamela, acusat de ser testaferro, juntament amb l´urgellenc Andreu Ramos, de l´expresident del Barça Sandro Rosell.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Martí i Cazeneuve signaran a París l'acord per millorar la RN20

  Noticies » Política   20 de març, 2017 Martí i Cazeneuve signaran a París l'acord per millorar la RN20

El cap de Govern i el primer ministre francès, Bernard Cazeneuve, formalitzaran aquest dimecres a París la signatura de l'acord bilateral per la millora d'un tram de la RN20, que permetrà millorar la comunicació entre Andorra i França.

Antoni Martí estarà acompanyat pel ministre d'Ordenament Territorial i l'ambaixadora a França. La participació d'Andorra en les mesures de protecció i seguretat s'emmarca en les accions globals de millora a la xarxa viària anunciades pel govern francès al desembre. Es preveu una desviació a l'altura de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la carretera.

Informa: Pere Moliné