- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Silenci, un repte musical per a la història

  Noticies » Cultura   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Més d'una vintena de músics del país es donen cita en aquests moments a l'Auditori Nacional, en el concert Silenci. Una combinació d'estils musicals que ha aplegat centenars de persones a Ordino.

La sorpresa serà un element recurrent del concert que ha combregat més d'una vintena de músics del país, amb diferents estils. L'actuació ha suposat tot un repte pels seus directors, Oriol Vilella i Toni Gibert, atès que sobre l'escenari hi haurà especialistes en música clàssica, rock, pop i fins i tot, electroacústica.

El concert suposa una ocasió històrica per veure músics de diferents estils tocant diferents peces del repertori andorrà. "Les ninetes d'Ordino", una sardana, els temes d'Eurovisió i alguna sorpresa més són els temes que es podran sentir aquest vespre.

Una oportunitat per als músics que hi han participat.Una experiència sonora que els organitzadors esperen que es torni a repetir.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot