- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 13 de desembre de 2017

 • Ara i aquí 2.0 - Jordi Llovera

  Jordi Llovera, director d'innovació i eficiència energètica d'Enginesa, i cap del projecte d'embelliment i millora de les avingudes Meritxell i Carlemany, ha estat avui el convidat del Cafè.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Jordi Llovera

  Cafè amb Jordi Llovera, director d'innovació i eficiència energètica d'Enginesa, i cap del projecte d'embelliment i millora de les avingudes Meritxell i Carlemany.

 • Escoltant el més enllà

  Breakthrough Listen, el programa astronòmic a la recerca de senyals de civilitzacions en el cosmos, comprovarà que el primer asteroide interestel·lar, Oumuamua, no és una nau extraterrestre. Aqwuest ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí d'avui.

 • Reduir el risc i la perillositat a l'hora de practicar esquí de muntanya

  'En connexió' amb el responsable de l'àrea de medi físic del CENMA, Marc Pons, sobre la classificació d'itineraris per practicar esquí de muntanya en funció de la seva perillositat per risc d'allaus

 • La liquidació del règim econòmic matrimonial

  Amb la Vanessa Durich i l'Enric Gimenez, del Col·legi d'Advocats d'Andorra, comentem les particularitats de la liquidació del règim econòmic matrimonial.

 • Una transformació de vertígen

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat al programa les claus de la conversió del Nadal. D'una celebració religiosa a un fenòmen comercial.

 • Un dia internacional invisible

  Diumenge el món celebrava el Dia internacional del Drets Humans. Amb el Ramon Tena hem posat damunt la taula els trets de la celebració de 2017 i el significat dels drets humans a dia d'avui.

Facebook

Twitter