- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 22 de febrer de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Víctor Filloy

  El gerent de l'Associació de transportistes de mercaderies i carburants (ATMCA) i de l'Associació de contractistes d'obra (ACODA), Víctor Filloy, ha estat avui el convidat que ha visitat el Cafè.

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Víctor Filloy

  Cafè amb el gerent de l'Associació de transportistes de mercaderies i carburants (ATMCA) i de l'Associació de contractistes d'obra (ACODA), Víctor Filloy.

 • Reacció davant l'evidència de vida extraterrestre

  Si la humanitat tingués evidència que existeix vida fora de la terraseria més probablement una experiència positiva que no pas negativa, segons una investigació publicada a la revista Frontiers in Psichology. Aquest ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana d'avui.

 • Cal tenir més cura de les parts més febles

  La Dra. Júlia Martínez-Illescas ens ha visitat avui a l'Àrea de salut, sobre medicina estètica, cosmètica i antienvelliment, i ha comentat tractaments possibles per a la zona del coll i l'escot.nDues zone que tenen la pell més feble.

 • Ampliem la previsió del temps de cara al cap de setmana

  Amb el Josep Tomàs analitzem la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • L'origen del sol

  Des de Viatges Pyrénées, amb l'Imma Codina, l'espai 'De viatge' ens ha portat avui al Japó, el país de l'origen del sol. Hem parlat també de possibles extensions per completar un viatge de noces com per exemple, les Maldives, Bali o Filipines.

 • L'arquitecte del diable

  La Ruth Casabella ha tornat a endinsar-se al pou de la història a les 'Receptes d'art' i ens ha parlat avui de la figura polèmica d'Albert Speer, conegut com l'arquitecte del III Reich o l'arquitecte del diable. Un cop va finalitzar la segona guerra mundial, durant el judici de Nuremberg, va mostrar penediment i remordiments. Va ser sentenciat a 20 any de presó.

Facebook

Twitter