- L´equip andorrà que participarà a la Copa Davis se´n va demà a Bulgària. L´equip es veu amb capacitat per lluitar per l´ascens. Hem assistit a un dels darrers entrenaments dels tenistes que representaran Andorra la setmana vinent en aquesta competició. - Arriba la primavera i amb ella les al·lèrgies. Els especialistes asseguren que aquest any hi haurà més afectats i amb símptomes més greus. El mes d´abril és un dels més complicats per als al·lèrgics ja que arriben els pòl·lens més intensos. - El Col·legi d´Advocats qualifica d´in-acceptable i in-negociable la proposta de canvi del codi penal que permetria fer escoltes telefòniques per investigar qualsevol delicte o obtenir informació bancària a requeriment de la fiscalia. La degana Sophie Bellocq remarca que aquest canvi pot vulnerar els drets fonamentals. - El Govern s´afegeix a la iniciativa de fer pressupostos participatius. Enguany destinarà una partida de 200.000 euros a infraestructures demanades per la ciutadania. Es podrà participar omplint unes butlletes amb tres propostes, que després es sometran a votació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la quinzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 30 de març de 2017

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha estat avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí, en el tercer capítol de la sèrie de contactes amb els màxima responsables de les corporacions comunals. Un Cafè que ha arrencat poc després de les 9,30h, just després de l'ampli bloc informatiu i de serveis inicial. A les 8h hem aixecat la persona amb actualitat i serveis, amb l'ajut del Xavier Albert i el David Domingo, amb contactes amb el Centre Nacional del Trànsit, el meteoròleg Lluís Miquel Pérez, l'Infoneu, amb les dades de Grandvalira i Vallnord, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora del programa, entre 10h i 11h, la Viviana Besolí ha dedicat avui el seu Apunt d'actualitat a la donació de 320 milions d'euros que la Fundació Amancio Ortega ha fet per a tractaments oncológics. La Dra. Júlia Martínez Iglesias ha estat a l''Àrea de salut' de medicina estètica. cosmètica i antienvelliment per parlar dels tractament dels coll i de l'escot. I també hem compartit una estona amb el Josep Tomàs, que ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. Al tram final, el 'De viatge', amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, que avui ens vol portar, radiofònicament parlant, a una illa fantàstica: Sardenya. I hem acabat l'edició d'avui amb les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella, que ens ha parlat de l'arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista Josep Maria Jujol.

 • Ara i aquí 2.0 - Josep Àngel Mortés

  El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha estat avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí, en el tercer capítol de la sèrie de contactes amb els màxims responsables de les corporacions comunals.

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Josep Àngel Mortés

  Cafè amb Josep Àngel Mortés, el cònsol major d'Ordino.

 • 320 millions d'euros de donació

  La Viviana Besolí ha dedicat avui el seu Apunt d'actualitat a la donació de 320 milions d'euros que la Fundació Amancio Ortega ha fet per a tractaments oncológics

 • Els consells de la Dra. Júlia Martínez-Illescas

  La Dra. Júlia Martínez Iglesias ha estat a l''Àrea de salut' de medicina estètica. cosmètica i antienvelliment per parlar dels tractament dels coll i de l'escot.

 • Demà al vespre-nit, canvi de la situació meteorològica

  Hem compartit una estona a la tercera hora del programa amb el Josep Tomàs, que ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. Demà, al vespre-nit, arriben precipitacions que serand e neu, inicialment, a uns 2.000m

 • Sardenya, una destinació molt recomanable

  El 'De viatge', amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, que avui ens vol portar, radiofònicament parlant, a una illa italiana fantàstica: Sardenya

 • Jujol, l'amic i col·laborador de Gaudí

  Hem acabat l'edició d'avui amb les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella, que ens ha parlat de l'arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista Josep Maria Jujol. Un estret col·laborador d'Antoni Gaudí. Un dels projectes en què van col·laborar és la Casa Batlló de Barcelona (un detall, a la imatge).

Facebook

Twitter