- La setmana que ve arrenquen els Jocs dels Petits Estats de San Marino on Andorra té un objectiu ben ambiciós: superar les onze medalles d´Islàndia i deixar el llistó en quinze. Aquest dimecres, els caps de missió han repassat les opcions dels atletes. Enguany s´ha incremenatat l´exigència per anar als Jocs i el repte està situat en les 15 medalles. Seran 49 els esportistes que començaran a competir dimarts. - Joan Besolí, detingut en el marc de l´operació Rimet contra el blanqueig de diners, passarà la nit a Madrid per declarar aquest dijous a l´audiència espanyola. El Govern ha demanat que no es criminalitzi tot un país per l´acció d´uns pocs. - Trobada en bon estat físic la dona de 73 anys desapareguda dimarts al coll de la Gallina. Els equips de recerca han aconseguit localitzar-la en una zona barrancosa en territori català. Un cop rescatada ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. Més de 80 persones han participat en el dispositiu. - El nou règim disciplinari de la funció pública sancionarà els treballadors que no evitin o no denunciïn un company que ha fet una falta. En el nou text seran considerats encobridors. El nou règim també inclou faltes com ara l´assetjament sexual, agreujada si l´autor és un càrrec superior. A les sancions de les faltes, s´introdueix el pagament de multes associades al salari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart, que aquest setembre comença la primera temporada en antena. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 24 de maig de 2017

  • Marc Alier i la tecnologia

    Marc Alier, talment conegut com a Ludo, ens apropa les darreres novetats tecnològiques, així com també les darreres notícies al voltant de tot aquest àmbit que aglutina la tecnologia.

  • El talent

    El talent és innat o es cultiva? El talent és una activitat mental conscient, perseverant, optimista, amb capacitat de col·laboració i creadora de plaer. És només una predisposició, que es pot potenciar o mutilar a través de l’educació entesa en sentit ampli: la familiar, la social i la reglada. En el talent hi ha un component genètic? Marta Barnils, coach personal i assessora d'imatge professional, ens en parla i contesta diferents qüestions que li plantegem al voltant del talent.

  • Els fogons de Marc Mora

    Marc Mora, xef del restaurant És Andorra de l'Andorra Park Hotel, ens porta diferents propostes perq tal de que tinguem l'oportunitat d'aprendre alguna cosa més dels secrets gastronòmics.

Facebook