- Indignació de les minories comunals del PS per l´augment dels preus dels serveis públics a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp. Els socialdemòcrates ataquen l´increment de l´aparcament, l´aigua i els centres esportius a la capital i a Encamp. I també la modificació de l´impost de propietats a Escaldes. - El minitre d´afers Exteriors, Gilbert Saboya ha insistit en la necessitat de defensar la posició andorrana a Europa amb el consens més ampli possible. Per això ha criticat els que no han volgut participar-hi. D´altra banda, l´encara ministre d´Exteriors ha confirmat que vol deixar el càrrec per raons personals. - 120 dones d´Andorra van avortar a Catalunya el 2015. Són quatre menys que l´any anterior. Tot i així augmenten més del doble les menors de 20 anys que van acudir a les clíniques catalanes per interropre l´embaràs. La majoria són, a més, assalariades i solteres. Des de 2009, gairebé un miler de dones ha avortat a Catalunya, segons dades de la Generalitat. - El ministeri d´Ordenament Territorial demana informes sobre la viabilitat d´ubicar el casino a l´edifici The Cloud. El Govern vol saber si aquesta possibilitat suposaria un canvi substancial en el projecte inicial. Per l´executiu la ubicació és rellevant però deixa clar que la decisió encara no està presa. - Andorra es promociona a Fitur, un dels aparadors turístics més importants del món. Ho fa amb el museu Carmen Thyssen com a producte estrella, un nou atractiu que s´inaugurarà el 16 de març i que espera rebre uns 60.000 visitants l´any. Andorra Turisme també ha destacat l´oferta esportiva, amb el pas de la Vuelta, i el nou espectacle del Cirque du Soleil.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart, que aquest setembre comença la primera temporada en antena. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 19 de gener de 2017

 • Sant Antoni, Sant Sebastià i mossèn Pepe Chisvert

  La Germandat de Sant Sebastià ja ha iniciat els preparatius de la festivitat del proper dia 20 a Sant Julià de Lòria. Mossèn Pepe Chisvert ens dóna tots els detalls d'aquesta festa. 

 • David Trullàs i la borsa

  En David ens explica als mercats que hem de mirar, els sectors més importants i la seva visió del mercat per aquest 2017. Ens fem ressò de la “tradingweek”, esdeveniment que es durà a terme del 25 al 28 d'aquest mes. David Trullàs és trader, analista tècnic i fundador de Live In Trading.

 • L'Any Nou xinès

  Ivan Sansa, responsable de l'Àrea d'Acció Cultural de Govern d'Andorra, ens apropa tots els actes dels que podem gaudir en aquest Any Nou xinès.

 • Joan Hernández més dur que mai

  Com és habitual Joan Hernández ens fa escoltar temes de música, això sí sempre del gènere “heavy”. Avui escoltem a Poison, Helloween, Lionsheart, Audioslave i Def Leppard!! Si portes caçadora negra amb xapes i t'agrada l'ús de guitarres elèctriques amb alt grau de distorsió, veus molt extremes i bateries amb doble bombo o doble pedal i baixos pronunciats i contundents… no t'ho perdis!!

Facebook