- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 22 de febrer de 2018

 • Prevenir lesions

  Amb Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, parlem de com podem prevenir i fins i tot evitar lesions des de l'aspecte psicològic.

 • Un rellotge subterrani de 10.000 anys de durada

  El cap d'Amazon Jeff Bezos, està apadrinant un projecte conegut com el rellotge dels "10.000 anys", que busca esdevenir un símbol de la humanitat!! Ens ho explica Marc Alier "Ludo".

 • Amorós, Flinch i Lola Tapes

  Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel ve acompanyat de David Amorós del Lola Tapes i Lola Bistro. Amdós ens han preparat una jornada a quatre mans!! Descobrim el dia, l'hora i el lloc amb els dos xefs, així com també el preu de l'àpat.

 • Novetats, rescats i aniversari homenatge

  Josep Maria Clausó, becari heavy, ens fa escoltar novetats, fa renèixer temes i fins i tot mitjançant un aniversari fem un homenatge.

Facebook