- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 13 de desembre de 2017

  • El petit Santa Claus

    El petit Santa Claus organitza una cursa aquest dissabte dia 16 de desembre al Parc Central d'Andorra la Vella. Tots els inscrits podran lliurar personalment la seva carta a Santa Claus. Les inscripcions tenen un preu de 5 euros, però atenció!! inclou, samarreta de la cursa, xocolatada i un obsequi per als primers 120 dorsals. En parlem amb Anna Parramon de Creadors d'Il·lusions.

  • La moda a Andorra té un nom, Flavio

    Flavio Muñoz, dissenyador i gerent de The Apartment, ens acosta diferents aspectes que giren al voltant del món d la moda i les tendències!!

  • Josu Adánez i el Harlem

    En Josu Adánez el màxim responsable del The Harlem Bar ens apropa un discoforum i una nova recepta... contundent!! Segona edició del discoforum, aquest cop a càrrec de Ruben Monter. En aquesta ocasió es parlarà d'Eels i es podrà escoltar el seu Beautiful Freaks. La recepta que ens porta, no us ho perdeu... "Jamonako asado con tuberculos y manzana"!!

Facebook